Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 aug, 2011

Det är bara att njuta

Skrällen på Ibrox Stadium förra tisdagen chockade hela Skottland. Hur kunde ”lilla” Malmö FF besegra Glasgow Rangers med enorm rutin från de stora matcherna? Den frpgan ställer sig nog många efter Daniel Larsson segermål i Glasgow.

Idag är det dags för retur på Swedbank Stadion. Samma tuffa utmaning väntar Rikard Norling och spelarna i MFF.

– MFF är ett stort lag och vi är vana vid att vara favoriter. Men här möter vi Rangers FC med massa rutin från europaspel sedan tidigare och som naturligtvis har mycket större resurser än vi, så det blir en tuff uppgift, säger Norling till klubbens hemsida.

– Det här är en fantastisk match att få spela. Det är vår hemmaplan och vi spelar inför vår publik. Det är bara att njuta.

20-manna truppen mot Rangers:

Målvakter: Dejan Garaca, Dusan Melichareck

Backar: Daniel Andersson, Yago Fernandez, Markus Halsti, Pontus Jansson, Ricardinho, Filip Strenström

Mittfältare/Anfallare: Jeff Aubynn, Jimmy Durmaz, Wilton Figueiredo, Jiloan Hamad, Daniel Larsson, Agon Mehmeti, Miljan Mutavdzic, Amin Nazari, Omid Nazari, Alex Nilsson, Ivo Pekalski, Dardan Rexhepi

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar