Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 17 okt, 2017

Streama Chelsea – Roma: Live från CL

En av de mer heta matcher under den 18:e oktober är Chelsea – Roma i Champions League. En match som många i Sverige kommer att vilja se via live stream.

Är du en av alla de människor som tänkt att streama Chelsea – Roma live så hjälper vi dig här. Hos oss kan du näömligen få tips och råd på vilken sida som kommer att sända matchen direkt.

Du kan sedan enkelt gå vidare till denna sajt för att kunna se Chelsea – Roma stream i din mobil, dator eller surfplatta. Perfekt för dig som vill se dessa anrika klubbar göra upp om tre poäng i Champions League.

match i cl chelsea fc vs as roma

  • Avspark: Den 18/10, kl. 20:45
  • Arena: Stamford Bridge
  • Streama hos: Viaplay
  • Live odds: bet365
  • TV: Viasat Motor

Chelsea – Roma live stream

Att snabbt få tillgång till de live sändningar som kommer göra det möjligt att streama Chelsea – Roma är enkelt. Det primära du behöver är koll på är vart på nätet som matchen sänds.

Vi kan meddela att det är Viaplay som kommer att erbjuda en Chelsea – Roma stream på nätet. Det är just Viaplay som kan hjälpa dig med att se alla matcher från Champions League.

Anledningen till detta är att Viaplay har köpt de rättigheter som krävs för att erbjuda dig att streama Champions League.

Dessa rättigheter till att sända Champions League är naturligtvis inte . Viaplay har lagt massor av pengar för att kunna erbjuda oss i sverige matcherna direkt online.

Detta har dessvärre en bieffekt. Det innebär nämligen att Viaplay inte kan erbjuda dessa live streams för sina medlemmar . Därför behöver du som redan är medlem hos Viaplay se till att uppgradera ditt konto med premium. Det kommer leda till att du får möjlighet att streama Chelsea – Roma live i Champions League. Det är inte den enda matchen, utan du kan själv välja vilka Champions League streams du vill se på deras sajt.

Är du inte redan medlem hos Viaplay, och har ett konto redo? Då rekommenderar vi dig först och främst att registrera ditt konto för att sedan få möjligheten att uppgradera dig.

En uppgradering kommer ge dig massor av sport i världsklass, och inte bara från CL.

Nedanför så har vi lagt fram de punkter som du behöver gå genom för att streama matchen mellan Chelsea – Roma den 18/10, 2017.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ditt konto
  • Uppgradera med premium
  • Gå till live streams
  • Streama Chelsea – Roma direkt!

roma mot chelsea

Spela på odds live i matchen

Det är möjligt att följa matchen inne hos bet365. Detta med hjälp av de live scores som sajten erbjuder dig. Fördelen med att följa en match inne hos bet365 är att du hela tiden har möjligthet att spela på matchen med odds.

Du kan då själv mitt under pågående match spela på att Chelsea, eller alternativt att Roma kommer att vinna matchen i Champions League.

Att spela på odds under en pågående match kallas för ”live odds”. Det är en växande, och redan nu populär form av odds som många i Sverige har använt sig av.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar