Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 apr, 2016

Barcelona tar emot Atlético Madrid i Champions Leagues kvartsfinal live stream

Det är den spanska ligaettan och ligatvåan som drabbar samman på Camp Nou på tisdagskvällen. Barcelona, som tidigare såg ut att enkelt spela hem den spanska ligatiteln, har nu fått börja svettas ordentligt, på grund av helgens blytunga förlust i El Clásico. Man har nu bara sex poäng ner till jagande Atlético Madrid.

Lagen gick vidare från sina respektive åttondelsfinaler på vitt skilda sätt. Barcelona övertygade stort i sitt dubbelmöte mot Arsenal, och gick enkelt vidare med totalsiffrorna 5-1. Desto kärvare såg det ut för Atlético Madrid, som med nöd och näppe slog ut PSV i en rafflande straffläggning, efter ett mållöst dubbelmöte.

Barcelona är regerande Champions League-mästare, efter att ha besegrat Juventus i förra årets final. Katalanerna är favoriter att vinna turneringen även i år, och lagets säsong hittills har inte gett oss någon anledning att tvivla på dem. På tisdag kommer de dock sättas på stora prov för första gången i turneringen när starka Atlético Madrid kommer på besök. Men Barcelona, anförda av världens bästa anfallstrio, är klar favorit att klara denna prövning också.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar