Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 19 mar, 2014

Ancelotti bedrövad efter skräckskada

Real Madrid hade som väntat inga problem med att avfärda Schalke 04 även på hemmaplan, men desto dystrare var beskeden efter slutsignalen. Unga Jese Rodriguez hade tvingats lämna planen redan efter ett par minuter med svåra knäsmärtor och det visade sig efter matchen att det rörde sig om en korsbandsskada och en avslutad säsong.

– Han hade otur och det tycker jag att hela Real Madrid har varit. Vi tappar en väldigt viktig spelare, en ung kille som gjort det otroligt bra den här säsongen och som överraskat alla, säger Carlo Ancelotti till klubbens officiella hemsida.

– Det här är fotboll. Skador sker i spelares karriärer och vi ska nu se till att stå nära spelaren och hjälpa honom. Vi kommer att vänta på honom nästa säsong. Vi hoppas att han är tillbaka snart och vi skickar givetvis vårt stöd. Vi önskar honom all lycka till. Vi är otroligt ledsna men tyvärr händer det här inom fotbollen.

Hela truppen reagerade mycket starkt när de fick höra om hur allvarlig Rodriguez skada var.

– Truppen är nere vilket är helt normalt när det här händer en spelare, precis som när det hände Sami Khedira.

Real Madrid vann matchen med 3-1, totalt 9-2.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1301 Artiklar