Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 21 nov, 2012

Allt fokus ligger på att vinna Champions League

Efter en kollektivt trevande start på Ronaldos tid i Spanien fick José Mourinho ordentlig fart på sitt Real Madrid ifjol och tog laget till en efterlängtad ligatitel.

Nu är det nya mål uppsatta på Santiago Bernabéu – den här säsongen är det bara Champions League som gäller. 

– Allt fokuseras på att vinna Champions League. Man känner det överallt, till och med på gatan där alla känner att vi börjar närma oss den tionde titeln, säger Ronaldo till The Sun. 

– Det hade varit en dröm att få vinna Champions League igen. Det kommer det här året eller nästa men vi måste hålla oss lugna. 

För Ronaldo sitter vinnarmentaliteten i blodet. 

– I ett liv som fotbollsspelare har du inte tid för så mycket annat än just fotboll. Allt handlar om fotboll och för mig är karriären och hela livet fotboll. Och om du vill tillhöra toppen måste du hela tiden vara på topp. 

– Mitt eget mål är att jobba på som förra säsongen och försöka att göra så många mål som möjligt för att försöka att vinna titlar. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar