Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 18 aug, 2017

Wolfsburg – Dortmund: Följ Bundesliga via live stream nu

Äntligen dags för en av världens bästa fotbollsligor att dra igång. De första omgångarna av Bundesliga spelas i helgen och går att följa via live stream. Det är enkelt att komma igång med att följa Wolfsburg – Dortmund via live stream online.

För att komma igång med en live stream behöver man skapa ett konto hos bet365. Det är dom som erbjuder live stream på matchen mellan Wolfsburg – Borussia Dortmund. En premiärmatch som med största sannolikhet kommer att bjuda på en hel del underhållning.

Wolfsburg mot Dortmund i Bundesliga

  • Matchstart: Lördag 19 augusti 15:30
  • Spelplats: Volkswagen Arena, Wolfsburg
  • Visas hos: bet365

Se Wolfsburg – Dortmund via stream online direkt

Bundesliga går att följa via live stream hos bet365. Där kan man se massvis av fotboll och andra sporter via stream till en relativt billig peng. Man får väldigt mycket sport för vad man betalar för. Detta är en match som kommer att intressera många och skapa ett stort tryck på läktaren.

Det går på under en minut att skapa ett konto hos bet365 för att sedan komma igång med en live stream på matchen. Fördelen med att se live stream hos just det spelbolaget är att de erbjuder mängder av matcher varje dag. Dessutom är det oftast i hög kvalitet matcherna visas i.

Wolfsburg hade en tung fjolårssäsong där man slutade tredje sist. Dortmund knep en tredjeplats i ligan med nöd och näppe men hade förmodligen hoppats på att vara med och utmana om titeln. Men Wolfsburg har samlat nya krafter inför denna säsongen och hoppas kunna prestera betydligt bättre.

Så kom igång redan idag med en live stream. Det är som sagt en enkel process för att ta del av en live stream i hög klass. Det är inte bara fotboll som går att följa via live stream utan även mängder av andra sporter som tennis och ishockey. Vi rekommenderar endast bra sidor med fotboll streams, som givetvis är lagliga.

Wolfsburg firar ett mål i Bundesliga

Om matchen mellan Wolfsburg – Borussia Dortmund

Dortmund spelar en härlig fotboll som alltid är rolig att följa. Det kommer därför att bli en väldigt rolig match att följa via live stream. Wolfsburg är inget dåligt lag och slutade åtta så sent som för två säsonger sedan och året innan det tvåa.

Förra säsongen är förhoppningsvis en engångsföreteelse för Wolfsburg som har mycket för sina supportrar att bevisa. För bara två säsonger sedan var de ett av ligans bästa lag. Och detsamma gäller egentligen för Dortmund som ser ut att ha tappat sin högstanivå under den senaste säsongen.

Vi tror att denna matchen kommer att sluta i Wolfsburgs favör. Borussia Dortmund är ett riktigt tufft motstånd. Men man brukar alltid vara extra på tårna i en premiär som dessutom spelas på hemmaplan för Wolfsburg.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar