Superlenny Sverige - Bonusar, odds & spel från mobil

Superlenny har lagts ned. Om du istället vill spela på någon annan bettingsida kan vi starkt rekommendera dig till Unibet.

Här kommer vi att granska närmare Superlenny. En sajt som lanserades 2014, och har sedan starten erbjudit sina spelare både odds, sportsbook, och casino.

Varumärket Superlenny är relativt nytt på nätet, men ändå har man lockat många svenska spelare till sajten. Många av dessa spelare använder sig av de unika odds som finns hos deras bettingsida.

Superlenny är helt klart en bookmaker på nätet som vi med glädje kan rekommendera dig vidare till. En välfungerade sajt som erbjuder minst sagt bra odds på den sport som vi i Sverige är mest intresserade av.

Kolla in på sajten, hämta din bonus, och ta del av alla kommande fördelar som finns med att ha ett konto hos Superlenny.

Hämta oddsbonusar hos Superlenny

Inne hos Superlenny så kommer du snabbt märka av deras generösitet. Det kommer du göra med hjälp av deras välkomstbonus som de ger ut till alla de nya medlemmar som registrerar ett konto. Direkt efter din regestrering så kommer du nämligen att kunna få din första bonus.

Superlenny bjuder dig på en bonus som är värd 100% upp till 500 kr på din första insättning. Det innebär att du kan få en 500-lapp att spela med inne hos Superlenny.

Dessa bonuspengar kommer väl till användning när du sedan går emot den sportsbook som Superlenny har skapat. Där kan du spela på odds med din bonuspengar, och med andra ord spela riskfritt med dina bonuspengar.

Att använda sig av en oddsbonus är något som vi kan rekommendera för dig. Den kommer inte bara hjälpa dig att spela riskfritt, utan kommer ge dig en chans att på riktigt testa Superlennys sportbook.

Vi blev inte besvikna när vi testade Superlenny, och tror även du kommer att trivas på sajten.

Värt att veta är även att dina bonusar hos Superlenny kommer inte upphöra efter din välkomstgåva. Det finns naturligtvis mer kampanjer, bonusar och erbjudanden att hämta väl efter du gjort din första insättning.

Bra odds – Live & inför

När vi jämför de odds som finns att spela på inne hos Superlenny och andra spelsajter så hittar vi inga större skillnader.

Superlenny har, likt som många andra sajter tryckt upp oddsen så mycket som möjligt. Vilket innebär att de konkurrerar sina odds mycket mot andra välkända bookmakers.

I flera fall så är det faktiskt Superlenny som erbjuder bäst odds på matcher i välkända ligor som Allsvenskan, Premier League, SHL och mycket annat.

Att spela på Superlennys odds är inte heller svårt. De har skapat en bra sportsbook som är enkel att navigera sig runt på, samt hitta direkt till de matcher eller ligor du vill spela på.

Självklart så har en prffisg bookmaker som Superlenny även lanserat live odds. Detta är en funktion som låter dig som spelare inne hos Superlenny spela på odds live i matcherna. Detta är för övrigt en funktion som finns inne hos de allra flesta populära oddssajterna online.

Spela på din mobil & surfplatta!

Självklart så hjälper Superlenny dig att spela på odds oavsett vilken enhet du använda dig av. Det innebär att det är minst lika enkelt och smidigt att spela med hjälp av din mobiltelefon och surfplatta som det är med via din dator. Att erbjuda sina spelare en bra mobilversion med sin sportsbook är inte ovanligt.

På väldigt många spelsajter så kan du nu mer använda dig av mobilen för att spela på odds. Detta även hos Superlenny.

Om en mobilversion är bra eller dålig handlar mycket om tycke och smak. Om vi skulle själva bedöma Superlenny på mobil och surfplatta, så tycker vi att de lyckats. De har använt sig av samma enkla navigering som vi även kan se på deras version på datorn.

Det är fullt möjligt att registrera sitt nya konto på mobil eller surfplatta. Vilket innebär att du egentligen inte ens behöver en dator för att börja spela odds inne hos Superlenny.

Kundsupport & hjälp

Skulle det uppstå ett problem med ditt konto, eller om du har några frågor om spelandet hos Superlenny. Då är du ständigt välkommen att kontakta den kundtjänst som finns på deras oddssida.

Denna support kan du få kontakt med på det vis som du känner är bäst anpassad till din fråga. Du kan använda dig av t.ex. mail om din fråga inte är akut. Alternativt så kan du använda dig av live chatt eller telefon om du snabbt behöver få hjälp.

Du bestämmer helt enkelt själv vilket knep som är bäst, sedan kommer supporten inne hos Superlenny att hjälpa dig så gott det bara går.

Slutord om Superlenny

Om vi slutligen ska ge några ord om Superlennys sportsajt så tycker vi att den håller all grundläggande krav som vi har. Det är en sportsbook som erbjuder bra odds på bra matcher. Samtidigt som Superlenny inte är snåla till när det handlar om bonusar eller andra erbjudanden.

Utöver deras kampanjer så tycker vi att de håller en hög nivå när det kommer till funktionallitet.

Det innebär att vi tycker det är enkelt att både vara medlem, och att spela på deras spelsida.

Du kommer hela tiden få hjälp med ditt konto, och skulle något mot förmodan krångla så finns supporten endast ett klick ifrån dig.