Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 27 okt, 2022

VM 2022 Fantasy

Inför och under VM 2022 så finns det möjlighet att följa mästerskapet med hjälp av Fantasy Football. Det är en form av bettingspel där du ska bygga en egen VM-trupp. Du kommer få mer poäng utifrån hur dina spelare klarar sig genom VM 2022 fantasy.

VM Fantasy Football går ut på att du välja ut ett lag. Gör de mål, håller nollan eller assisterar fram till mål. Då belönas du med poäng. Spelaren som har mest poäng i slutet av VM 2022 kommer bli vinnare.

VM Fantasy Football – Olika alternativ

För dig som vill kunna spela World Cup (VM) 2022 fantasy football kommer ha flera olika alternativ att välja mellan. Det finns de appar och tjänster som skapat VM Fantasy som du kan spela mot vänner. Det finns även svenska bettingsidor som har skapat möjligheter att spela fantasy football inför VM 2022 med riktiga pengar som vinst.

Här samlar vi de alternativ på VM 2022 Fantasy som du kan välja mellan. Vi har tidigare tipsat om de bästa sidorna med VM odds. Du kan hos en del sidor kunna kombinera odds och betting tillsammans med ditt VM fantasy lag.

Bethard

Bethard är den bästa sidan för att spela fantasy football med riktiga pengar som vinst. Där har de skapat ett system där du kan vinna pengar utifrån ditt fantasy team.

Det enda du behöver att göra är att se till att vara medlem hos Bethard Sverige. När du har ett inlog – så kan du enkelt hitta till deras sektion med ”Fantasy Sports”. Där hittar du ett utbud med lite olika sporter och ligor. Du väljer World Cup fantasy – för att sedan kunna skapa ditt lag. Som ny medlem kan du även hämta en oddsbonus på nätet att spela med från start!

Under VM 2022 kommer du sedan att kunna följa ditt fantasy lag. Du kan uppdatera dig hos Bethard kring hur du står dig mot andra spelare på deras bettingsida. Vinnaren kommer garanterat kunna plocka ut er stor vinst över 1 miljon kronor.

  • Vinst på över 1 miljoner kronor
  • Kompisligor
  • Fantasy inom flera ligor & sporter

> Gå till Bethard Fantasy

Manager Aftonbladet

Aftonbladet och Sportbladet har något de kallar för ”Manager”. Det är en form av fantasy football spel som finns för alla inom Sverige. Där kommer du att kunna välja mellan flera sporter och ligor. Där bland annat finns ”VM-elvan”. Det är ett spel som påminner otroligt mycket om VM fantasy football team som finns på andra sidor.

Under 2022 så kommer Aftonbladets VM fantasy vara sponsrad av Unibet odds. Deras bettingsida har redan lovat att ligga i framkant gällande odds & betting inför VM.

  • Spela mot vänner
  • Störst i Sverige
  • Fantasy inom flera ligor & sporter

> Gå till Manager Aftonbladet

PAF

En sida som påminner ganska mycket om Bethard Fantasy är PAF. Där har man i stort sett samma upplägg som fantasy betting med Bethard. Du kommer att kunna välja en liga och sport som du vill tävla i. Sedan kommer du att plocka ut ditt lag för att lägga en insats. Resultat för ditt fantasy team kommer att uppdateras på hemsidan. Vinnaren kommer sedan plocka hem hela potten med pengar. Vinsten beräknas bli omkring 1,5 miljon kronor, Desto fler som spelar – desto större blir vinsten-

PAF är ett en av de bästa bettingsidor med Swish som vi tipsar om här på sidan. Deras sida gör det enklare att spela på både casino och odds på samma sida. Kolla in mer info om Paf betting bonus eller andra funktioner i vår recension.

  • Spela om stora vinster (upp till 1,5 miljoner kr)
  • Trygg och omtyckt spelsida
  • Fantasy inom flera ligor & sporter

> Gå till Paf Fantasy

Så fungerar World Cup fantasy football

För att komma igång med ditt fantasy team inför VM 2022 – så behöver du först välja en sida som erbjuder denna typ av tjänst. Det finns versioner som både är gratis eller kostar en insats.
När du valt en sida att spela på så kommer du att ställas inför ett val. Du ska med hjälp av en fast budget placera ut spelare i ditt VM-lag. Du väljer ut spelare som du tror kommer vara extra bra under VM 2022.

När du känner dig säker på ditt val – så lämnar du in truppen. Det är viktigt att du fastställt din trupp innan ”deadline”. Efter en deadline så kommer inga förändringar av ditt fantasy team kunna göras.
När du väl har låst in ditt lag så är det bara att vänta in matcherna. Du kan följa alla VM matcher idag & schema på vår hemsida. Där kommer du även få information hur du kan sända VM 2022 på TV eller live streaming.

När matcherna har spelats så kommer en poäng att delas ut till dig. Ju högre poäng du har – desto bättre val av spelare har du gjort. Den som lyckas bäst när VM 2022 är över kommer att vinna ligan. Beroende om du spelar gratis – eller för riktiga pengar – så belönas du med storvinst eller bara äran.

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar