Stänga spel hos bettingsajter

Att stänga spel på odds kallas ibland för cash out. Det innebär att du mitt i en match kan välja att ta ut pengar för ditt spel.

Låt oss säga att du har tippat på fyra matcher sammanlagt, och fått upp 10.00 x insatsen tillbaka. Du satsar då 100 kr, vilket innebär att maxvinsten blir 1000 kr.

Efter att tre matcher har spelats så är ditt spel fortfarande levande, och endast en match återstår på din bettingrad. Känner du dig osäker på den sista matchen, så kan du stänga spel hos bookmakers.

De bettingsajter som erbjuder cash out kommer då erbjuda dig en summa som du kan ta ut. Du kanske erbjuds att ta ut 700 kr inför den sista matchen. Du kan då välja att ta 600 kr i vinst, eller satsa på att vinna hela vinsten.

Bookmakers där du kan stänga spel

Så vart kan du spela på live odds och samtidigt stänga spel? Vi hjälper dig med att lista bookmakers som erbjuder cash out-funktionen nedanför.

Bet365

Självklart så erbjuder världens största bettingsajt Bet365 dig att kunna stänga spel. Du kan hela tiden uppdatera hur mycket pengar du kan få genom cash out. Bet365 väljer att vara mycket generösa med sina utbetalningar av odds. Det kan ibland vara lite väl lockande att stänga spel hos Bet365 i förtid.

Spela live odds & kunna stänga spel hos Bet365

Unibet

Utöver Bet365 så erbjuder även Unibet denna funktion som ger dig möjlighet att stänga spel. Även här kommer de att erbjuda dig sjysta utbetalningar via cash out. Du kan hela tiden uppdatera hur mycket pengar Unibet vill ge dig för att stänga ditt spel.

Spela odds & använda cash out hos Unibet

När bör jag stänga spel?

Det handlar mycket om magkänsla när du spelar odds med cash out. Det gäller att ha is i magen, samtidigt som du inte får vara för kall i vissa lägen.

Att stänga spel fungerar bäst om du följer den eller de matcher du bettat på via stream eller på TV. Det blir då enklare för dig att avgöra om ditt bet kommer att gå in, eller du bör stänga spelet.

Har du en känsla av att ditt bet inte kommer att gå in, så kan du välja att använda cash out eller att stänga spelet.

Unibet eller Bet365 kommer då att betala ut en summa, summan kan både öka och minska allt efter en match spelas. Desto troligare det är att du vinner, desto mer pengar kan du vinna genom att stänga spelet.

Du kan även ”rädda pengar” genom att stänga spel. Skulle du ganska snabbt märka att ditt tips är på väg att misslyckas. Då kan du välja att rädda pengar genom cash out. Vilket innebär att du får tillbaka en liten del av din insats.

Varför kan jag inte stänga spel?

Det finns framför allt två anledningar till varför du inte skulle kunna stänga spel hos Bet365 eller Unibet.

  • Din bookmaker uppdaterar din cash out

Ibland kan knappen för att stänga spel vara borta. Detta kan bero på att din bookmaker räknar om den summa du kan plocka ut. Du behöver du bara vänta en liten stund för att kunna stänga spel med ett uppdaterat belopp.

  • Ditt spel kommer med stor sannolikhet förloras

Skulle du märka att du inte längre kan stänga spel hos Unibet eller Bet365. Då kan det bero på att ditt tips har för låga möjligheter att gå in att din bookmaker inte längre vill erbjuda dig cash out. Det kan vända mycket inom cash out. Ett mål kan öka summan du kan plocka ut kraftigt, men även se till att den försvinner helt.

Cash Out – För smarta & aktiva medlemmar

Att spela med cash back funktionen är lite lurigt. Det händer ofta att du sitter i soffan och har beslutssvårigheter om du fortfaranade ska satsa på maxvinsten eller säkra en vinst genom att stänga spelet.

Det finns aldrig några garantier för fotboll, men många medlemmar hos Unibet och Bet365 går på sin magkänsla. Det är därför alltid bra enligt oss att ha möjligheten att hela tiden kunna sälja sitt bettingtips tillbaka till sin bookmaker.

Det har visat sig vara mycket populärt att kunna stänga spel/använda cash out. Vi tror att det är en funktion som bara kommer öka i popularitet och kommer snart finnas hos fler bookmakers online.

Som vi tidigare nämnde så är det alltid bra om du kan följa din match live samtidigt som du vill använda dig av cash out. Det ger alltid en bättre bild av hur matchen går, och du kan få en känsla om hur du tror matchen slutar.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]