Yobetit Sverige - Stort utbud, livespel & bra kundsupport

7 /10

YoBetIt

Få 150 % upp till 1500 kr hos YoBetIt!

Stort utbud av spel & odds & Snygg spelsida

exklusiv

Omsättningskrav: 10x bonus

YoBetIt Betyg
Totalt Betyg 7/10
Spelupplevelse 7/10
Bonusar & erbjudanden 8/10
Typer av bets 6/10
Variation av sport 7/10
Insättningar & uttag 7/10

Sponsrat innehåll – Recensionen speglar enbart skribentens åsikter

En ny bettingsida på marknaden är Yobetit. Sidan har ett bra utbud och fokuserar mycket på e-sport. Bonusen är även den bra.

Utbud & odds

Designen på Yobetit ser ganska snygg ut. De har valt att laborera med lila och rosa, vilket ser trendigt ut och indikerar att de riktar sig till en bred publik. Det är enkelt att navigera sig fram till den match du vill spela på – du finner de vanligaste tävlingarna högt upp i menyn och kan även använda en enkel och välfungerande sökfunktion. Det finns ett stort utbud av spel på olika sporter och ligor.

Yobetit har ingen oddsleverantör utan sätter sina odds helt själva. Tyvärr är dessa förvånansvärt låga, och det är ingen som kommer att välja att spela på Yobetit för deras odds i alla fall. Vi skulle därför vilja säga att ett stort minus när det kommer till Yobetit är deras låga odds. De sätter som sagt sina egna, unika odds och har lagt sig klart under ribban för vad de flesta andra spelbolag sätter för odds.

Utdelningsprocenten på Yobetit är så låg som 93,5 procent, och det är ovanligt att hitta en aktör med lägre siffra än så.

Funktioner på Yobetit

Yobetit erbjuder möjligheten till cash out, om du känner för det. Det innebär att du kan stänga spel innan spelet avslutats, och på så sätt få tillbaka en del av insatsen. Detta är en funktion som är bra att använda sig av om man känner en oro över om spelet ska gå in eller inte, så att man åtminstone kan få tillbaka en del av insatsen.

Här erbjuds även livebetting, men det går lite långsamt vilket inte är optimalt när det kommer till livebetting.

Tyvärr går det inte att bygga spel på Yobetit, så det är någonting du får klara dig utan om du vill spela på den här bettingsidan. Det är lite tråkigt, men sidan väger upp det med det stora oddsutbudet.

Välkomstbonus

Nya kunder på Yobetit får en riktigt saftig bonus. Du får 150 % på din första insättning upp till 1500 kronor. För att kunna ta ut din vinst måste du omsätta insättningsbeloppet plus bonusen 10 gånger.

Du har 60 dagar på dig att omsätta din bonus, så kom ihåg att göra detta i tid om du vill kunna ta ut din vinst.

Kundsupport

Vad gäller kundsupporten på Yobetit är kvaliteten mycket hög. Du kan kontakta Yobetit via telefon, mejl eller genom livechatt. Det går även att finna och kontakta Yobetit via sociala medier, om det passar dig bättre. Du väljer själv hur du kontaktar kundtjänsten och de är väldigt lättåtkomliga, vilket höjer vårt betyg till bettingsajten!

Sammanfattning

För att sammanfatta kan vi säga att Yobetit knappast är ett av de spelbolag vi skulle rekommendera i första hand. Det är inget fel på sidan i sig, men oddsen är tyvärr väldigt låga och det är där det faller. Vi håller höga odds som den viktigaste faktorn när vi väljer var vi ska spela, och då blir det helt enkelt en annan sajt för oss. Men det finns bra saker också med sidan.

Kundtjänsten är som sagt väldigt bra, och för den får Yobetit ett stort plus! Även bonusen utbudet är stort och bra!

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.