Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 16 apr, 2022

Streama Malmö FF – AIK (17/4): Live stream & TV

Malmö AIK live stream TV

Malmö FF och AIK möts i en spännande toppmatch på söndagen. Här kan ni se hur ni gör för att live streama Malmö FF – AIK, eller för att se matchen på TV.

På söndag eftermiddag är det dags för en av årets stora höjdpunkter i Allsvenskan, då fjolårets etta och tvåa drabbar samman på Eleda Stadion. Se hur ni gör för att hitta er Malmö FF – AIK live stream, för att se matchen direktsänt på internet.

Det är enklare än vad man kan tro att streama Malmö – AIK. Vi redogör även för hur det ser ut med TV-sändning kring matchen.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Malmö FF – AIK
När: Den 17/4, kl. 15:00
Vart: Eleda Stadion, Malmö
Vad: Allsvenskan, omgång 3
TV: Discovery Plus
Speltips: Över 2,5 mål (1,85 hos Bet365)

Ni är mer än välkomna att ta er en titt på bettingsidor som vi har recenserat, innan ni placerar ert spel. Här rekommenderar vi Bet365, då de har bra odds på matchen i fråga.

Streama Malmö – AIK live

Det är inte på något sätt svårt att live streama Malmö FF – AIK. För att se matchen direkt på nätet behöver ni först gå in på Discoverys hemsida, då det är den tjänst som sitter på sändningsrättigheterna av Allsvenskan i Sverige. Väl på sajten skapar ni ett konto och köper sportabonnemanget, och sen är det bara att börja streama Allsvenskan live.

Det går an att ha i gång er Malmö – AIK live stream från vilken enhet ni vill. Titta på sändningen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att på så sätt se matchen på TV.

Hur ni än väljer att se er Malmö – AIK stream, kan vi garantera att ni får en trevlig stund framför matchen. Hos Discovery håller nämligen bild, ljud och kommentatorer allra högsta klass, vilket förhöjer tittarupplevelsen.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Malmö – AIK live

Titta på Malmö FF – AIK på TV

Det är en kanal som kommer att TV-sända matchen direkt, och denna är Discovery+ Extra 1. Har ni den kanalen i ert utbud är det bara att bläddra in den på TV-apparaten, och börja titta på MFF – AIK direktsänt på TV.

Saknar ni kanalen som sänder matchen på TV, men vill ändå titta på Malmö – AIK på TV, rekommenderar vi att ni kopplar upp en stream av matchen från Discovery Plus, och sedan kopplar över den sändningen till TV-skärmen med hjälp av en Chromecast eller liknande.

  • Kanal: Discovery+ Extra 1
  • Avspark: 15:00, söndag 17 april

Inför matchen

Malmö är den största favoriten till att vinna Allsvenskan, och AIK är den kanske största utmanaren. Dessutom är det här de två klubbarna som har högst svansföring i Sverige, där både MFF och ”Gnaget” gärna ser sig själva som störst, bäst och vackrast i landet. För Malmös del är det kanske befogat med tanke på de senaste årens framgångar, men AIK har inte riktigt fog för sin hype.

AIK har inte vunnit borta mot Malmö sedan 1996, och det återstår att se om man lyckas här. Klubben förstärkte åtminstone laget rejält häromveckan, då man hämtade in Jordan Larsson på några månaders lån från Spartak Moskva. Vi har skrivit ett längre speltips till Malmö – AIK, som ni finner via länken här.

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar