Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 29 sep, 2017

Streama IFK Göteborg – Sirius: Live stream i Sverige

Då var det dags för lite Allsvenskt igen. Det är omgång 26 som knackar på dörren och vi börjar se slutet på den här säsongen. IFK Göteborg – Sirius, en match där inget utav lagen har chans på någon framskjuten placering eller riskerar degradering.

Vi kommer här att hjälpa dig streama IFK Göteborg – Sirius live i Allsvenskan. Vi kommer därför att visa dig vart du kan hitta en IFK Göteborg – Sirius stream, samt även ge dig information om det är .

Du får gärna fortsätta läsa för att snabbt kunna ta dig till en sida som kommer att sända Allsvenskan live. Matchen mellan IFK Göteborg – Sirius kommer bli en match du inte inte vill missa.

  • Avspark: Den 29/9, kl. 19.00
  • Arena: Nya Gamla Ullevi
  • Visas hos: Cmore

Sänd live från matchen

För dig som har ett konto hos Cmore är det möjligt att streama IFK Göteborg – Sirius den 29/9. Det enda som du behöver är ett konto och det sportpaket som du kan köpa till.

Sportpaketet hos Cmore kommer att kosta 449 kr i månaden. Så det är med andra ord inte att streama Malmö FF – IF Elfsborg. Däremot är det inte helt fel att använda sig av sportpaketet som finns hos Cmore. För det kommer ge dig tillgång till mer än bara Allsvenskan live streams.

Hos Cmore så kan du få tillgång till massor av sport streams på nätet. Cmore har lagt sitt fokus på de svenska ligorna inom fotboll, hockey, handboll och speedway. Därför kan du som har konto hos Cmore redan nu se till att du får tillgång till det bästa från svensk sport!

Där kommer t.ex. en IFK Göteborg – Sirius stream att ingå. Vilket kommer passa dig som söker efter att kunna se just den matchen. Det går även att streama IFK Göteborg – Sirius via en pay-per-view. Vilket innebär att du kan köpa en matchbiljett som låter dig att live streama matcher i Allsvenskan. Detta gör så att du slipper köpa ett helt abonnemang. Jag menar varför betala för alla matcher?

Kolla in vår enkla steg här nedanför för att direkt kunna titta på en IFK Göteborg – Sirius stream online

  • Klicka dig vidare till Cmore
  • Skapa ett konto
  • Köp sportpaket eller pay-per-view
  • Kolla på Malmö FF – IF Elfsborg live stream i Allsvenskan

tobias hysen besviken

Om matchen

Som jag nämnt tidigare så kan detta bli lite av en avslagen historia p.ga tabelläget. Det skall sägas att IFK Göteborg rent mattematiskt inte är klara för spel i Allsvenskan nästa år. Sirius parkerar på en 8:e plats, mitt i tabellen medan IFK Göteborg ligger och ruvar på 11:e platsen. Med detta sagt så är det två lag som besitter kvalite, framförallt offensivt. IFK Göteborg vill nog gärna glömma den här säsongen som varit en av de sämre på väldigt många år.

Att ligga på 11:e plats i omgång 26 är knappast något acceptabelt för en av Sveriges absolut största klubbar. Sirius å sin sida har i mitt tycke gjort en formidabel säsong där man tappat och sålt nyckelspelare men med små medel ändå lyckats prestera på en hög nivå. Till trots så har inte Sirius vunnit i Allsvenskan sedan den 12:e augusti mot Halmstad borta. Man entrar ikväll Ullevis gräsmatta med sex raka förluster och det är nog just den trenden som man vill bryta ikväll.

IFK Göteborg kommer också med en dålig form. Två kryss följt av tre förluster, varav senast mot dåvarande tabelljumbon AFC Eskilstuna! Så för båda lagen handlar det ikväll om att bryta mönster. I form av hemmaplan och ett i grunden bättre lag så får IFK Göteborg bära favoritskapet i denna match. Den här matchen kan på förhand sluta hur som helst och jag kommer satsa på mål i matchen. Över 2,5 mål ger oddset 1,65 och det känns ändå relativt bra.

Över 2,5 mål i matchen – 1,65

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar