Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 8 sep, 2017

Östersunds FK – AFC Eskilstuna: Stream direkt från Allsvenskan

Streama matchen mellan Östersund – Eskilstuna direkt. Vi guidar dig till en bra live stream från Allsvenskan enkelt och smidigt. Detta är en match Östersund ska vinna och AFC har fortfarande inte lyckats lämna bottenplaceringen. Läs mer för att sätta igång en live stream på matchen.

Östersund har stått för fantastiska prestationer i Europa League denna säsongen och är klara för gruppspel. Men i Allsvenskan har det inte gått lika bra. De ligger på en sjundeplats för tillfället men har goda chanser att avancera flera placeringar. Historien om AFC Eskilstunas placering har vi redan hört, de ligger fortfarande sist med bara två vinster på 21 matcher.

Östersund målkalas mot Eskilstuna

  • Avspark: Lördag 9 sep, 16:00
  • Spelplats: Jämtkraft Arena, Östersund
  • Visas på: Cmore sport stream

Såhär streamar du Östersund mot Eskilstuna live

Det är väldigt viktiga poäng som står på spel för Östersund. Innan matchen har de fyra poäng upp till en tredjeplats och med bara nio omgångar kvar har de inte råd att tappa lätta poäng. Det kommer att bli en intressant match att streama.

Det blir en omställning att gå från att möta stora europeiska klubbar till att möta AFC Eskilstuna. Men en underskattning på den högsta svenska nivån kan vara matchavgörande. Vi tror på en målrik match från Östersund och kommer därför bli rolig att se genom live stream.

För att se hela Allsvenskan genom live stream krävs det att man skapar ett konto hos Cmore. Det är dom som streamar alla Allsvenskan omgångar och dit man får vända sig om man vill streama svensk fotboll. Det krävs att man skapar ett konto med en sportprenumeration.

Det är alltså inte att streama Allsvenskan. Men för kostnaden får man de bästa svenska sportkommentatorerna, fotboll i HD-kvalitet och en proffsig sändning. Helt enkelt bra valuta för pengarna.

Matchen mellan Östersund – AFC Eskilstuna är en av helgens många matcher att streama från Allsvenskan. Det är bara Östersund mot Eskilstuna som spelas under lördagen, de andra spelar på söndag.

Östersund är ett av de lagen som spelar på konstgräs i Allsvenskan. Något de inte kan använda till sin fördel i detta mötet mot Eskilstuna då även dom spelar på konstgräs.

AFC mot Östersund i Allsvenskan

Helgens omgångar i Allsvenskan

Det spelas totalt sju matcher helgen 9-10 september. Så för den fotbollsintresserade är det en kanonhelg att se fram emot. Det spelas även en hel del stora matcher i Europa. Bland annat kan man streama Manchester City – Liverpool samt streama Barcelona – Espanyol online.

Lördag 9 september

16:00 Östersunds FK – AFC Eskilstuna

Söndag 10 september

15:00 Hammarby IF – AIK stream

15:00 IF Elfsborg – Kalmar FF stream

15:00 Halmstads BK – BK Häcken stream

15:00 Örebro SK – Malmö FF stream

17:30 Jönköpings Södra – IFK Norrköping

17:30 IK Sirius FK – GIF Sundsvall

Vi har ett stockholmsderby att se fram emot där Hammarby möter AIK. GIF Sundsvall jagar viktiga poäng för att hålla sig över kval/nedflyttningsstrecket och BK Häcken jagar andraplatsen i Allsvenskan. Det bästa är att alla matcher går att streama direkt!

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar