Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 7 sep, 2017

Manchester City – Liverpool FC: Stream på Premier League

Sätt igång och streama Premier League och matchen mellan Manchester City – Liverpool FC direkt. Det är enkelt att komma igång med en live stream och tar bara ett par klick och ifyllda formulär. Sedan kan man njuta av en live stream i hög kvalitet på en av världens bästa fotbollsligor.

Manchester City har precis som Liverpool vunnit två matcher och spelat oavgjort en. De båda lagen ligger alltså på samma poäng efter tre omgångar, vilket kanske inte säger särskilt mycket. Men alla poäng man spelar om är viktiga, oavsett om det är den första eller sista omgången. Vi visar hur du streamar Manchester City mot Liverpool direkt.

Manchester City mot Liverpool i Premier League

  • Avspark: Lördag 9 sep, 13:30
  • Spelplats: City of Manchester Stadium, Manchester
  • Visas hos: Viaplay sport

Såhär streamar du Manchester City – Liverpool direkt

Att starta upp en live stream på City mot Liverpool går väldigt smidigt och vi tänkte gå igenom processen. Först gäller det att ta reda på vilka som sänder matchen från Premier League via live stream. Rättigheterna för att sända i Sverige ägs av Viaplay.

Så för att streama matchen krävs det att man skapar ett konto hos streamingtjänsten. Sedan behöver man även välja till ett sportabonnemang. Det är något som kostar pengar men är givetvis utan bindningstid. För priset man betalar får man en kvalitetsstream som håller riktigt hög klass.

Där kan du utan några problem se Manchester City – Liverpool genom stream online i HD. Så sätt igång din live stream redan idag för att inte missa någon fotboll stream från England.

Fördelarna med att välja en seriös streamingtjänst är väldigt många. Du kan tillexempel alltid räkna med att den sänds i bra bild och ljud. Proffsig produktion och bra kommentatorer. Skulle det någon gång vara något fel är det bara att kontakta kundtjänsten för att få hjälp.

En annan av de alla fördelarna med en live stream är att man kan se matchen vart som helst. Du kan streama fotboll genom telefonen eller iPaden lika gärna som teven eller datorn. Man behöver alltså inte sitta i panik om tåget är försenat hem från jobbet. Man kan bara ta upp mobilen och följa matchen där tills man kommer hem.

Spelare i Liverpool skyddar bollen mot Manchester United

Premier League till Chromecast och Apple TV

Det går utmärkt att strömma Premier League till din teve genom en Chromecast eller Apple TV. För att göra detta finns det olika sätt. Vi börjar med Chromecast.

Har du en Chromecast kan du välja två olika sätt, antingen strömmar du från din dator eller mobil/surfplatta. Väljer du datorn ser du till att båda enheterna är kopplade till samma nätverk. Sedan öppnar du live streamen på Premier League i Google Chrome. Sedan klickar du i högra hörnet och sedan casta. Då kommer streamen upp på teven, enkelt och smidigt.

För att sända Premier League genom Chromecast från mobilen laddar du bara hem applikationen som streamingtjänsten erbjuder. Sedan öppnar du matchen du vill se och kommer då få upp en Chromecast-logga i något av hörnen. Klicka på den och sedan är det bara att njuta av matchen.

För de som använder Apple TV kan man ladda ner applikationen som streamingtjänsten erbjuder direkt till Apple TV. Då slipper man använda en annan enhet att strömma igenom. Man kan även göra på samma sätt som med Chromecasten.

Det är alltså väldigt enkelt att ta med sig en Premier League match och streama hemma hos en kompis eller liknande. Flexibelt och smidigt.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar