Hammarby - Mjällby, 17/4: Stream, speltips & odds

Hammarby och Mjällby möts i den första matchen av Allsvenskans andra omgång. Här kan ni ta del av vårt speltips till mötet.

Hammarby fick en hård start på den allsvenska säsongen, då man med en godkänd insats var på väg mot poäng men fick se sig besegrade efter ett insläppt mål på stopptid. I Mjällbys premiär blev det inga mål överhuvudtaget, och det nykomponerade laget fick nöja sig med en poäng.

Nu har det blivit dags för de två lagen att ställas emot varandra. Kolla in vårt speltips & odds till Hammarby – Mjällby.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Hammarby – Mjällby
Matchstart Kl. 15:00, den 17/4
Vart: Tele2 Arena
Live stream Discovery +
TV-kanal:
Speltips: Hammarby vinner matchen (1,63 hos Unibet)

Odds & inför matchen

  • Hammarby inledde den allsvenska säsongen med att förlora mot Malmö FF.
  • Mjällby kommer från en typisk 0-0-match mot Varbergs BoIS.
  • Hammarby har Aimar Sher och David Accam tillbaka i truppen efter skador.

Resultat Odds
Hammarby vinner 1.63
Oavgjort 3.85
Mjällby vinner 5.60

Oddsen finner du hos Unibet, och vill ni veta mer om bettingsidan kan ni läsa vår Unibet recension.

Streama Hammarby – Mjällby

Är ni intresserade av att live streama Hammarby – Mjällby? För att se matchen direktsänt på nätet behöver ni bara skaffa ett konto på Discovery Plus, som är den tjänst som visar Allsvenskan live. När ni gjort det ska ni skaffa ett sportabonnemang, och kan sedan dra igång er Hammarby – Mjällby stream.

Det går att titta på din Hammarby – Mjällby live stream via valfri plattform. Se fotboll från mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Discovery
  2. Skapa ett konto
  3. Skaffa ett sportabonnemang
  4. Streama Hammarby – Mjällby live

Speltips inför matchen

Hammarby har haft några speciella veckor, med 16 coronasjuka spelare och därefter snabb comeback till planen för att med ett tröttkört gäng spela både kvartsfinal och semifinal i Svenska Cupen. Men det gick vägen i cupmatcherna; först slog man Trelleborg efter förlängning och sedan besegrades Djurgården efter ett turligt mål. Nu jagar ”Bajen” sitt första cupguld.

Men först är det några omgångar i Allsvenskan som ska spelas. Premiären har redan avklarats, och där fick Hammarby se sig besegrade mot Malmö FF efter ett avgörande på tilläggstid. Nu ska de första poängen bärgas, när fjolårssuccén Mjällby gästar ”Nya Söderstadion”.

Positivt för Hammarby är att både Aimar Sher och David Accam är tillbaka i truppen från skador, även om ingen av dem väntas starta. Nu är Paulinho lagets enda avbräck, och han kommer att hållas borta i ytterligare några veckor.

Mjällby hade en ganska tråkig premiärmatch för den neutrale åskådaren, där de kraftiga vindarna på Strandvallen nästan var söndagens höjdpunkt. Jacob Bergström lyckades vålla Varbergförsvaret en del problem, men några mål blev det inte. Matchen mellan 2020 års allsvenska nykomlingar slutade 0-0, och frågan är om de kan följa upp sina fina debutsäsonger.

Vårt speltips

Mjällby slutade på en sensationell femteplats ifjol, men sedan dess har en del hänt i laget. Nyckelspelare som Moses Ogbu, Viktor Agardius, Jesper Löfgren, Besard Sabovic och även David Batanero har alla lämnat. Dessutom har tränare Marcus Lantz fått gå. Att det ska gå lika bra för laget i år har vi svårt att se, och premiären gjorde oss bara starkare i vår tro om att Mjällby kommer att tillhöra nedre halvan i år.

Hammarby gjorde en hyfsad insats mot Malmö, och det var på håret att man fick med sig en poäng från Allsvenskans tuffaste match. Nu har laget fått en välbehövlig veckas vila och vi tror att vi får se ett ännu piggare och bättre Bajen. Vi spelar raka 1:an utan att tveka, på Unibet till 1,63 gånger insatsen.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner matchen
  • Odds: 1.63
  • Spelsida: Unibet
Hockeytipset: Odds & speltips på NHL & SHL-matcher (V.43)
Hockeytipset: Odds & speltips på NHL & SHL-matcher (V.43)
Se vilka matcher som spelas idag & vilka odds vi har lagt som speltips under vecka 43. Samla en kupong & läs våra hockeytips inför! …
25 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Vad händer med Victor Nilsson Lindelöf?
Vad händer med Victor Nilsson Lindelöf?
Roma har visat ett intresse för att köpa Sveriges mittback Victor Nilsson Lindelöf från Manchester United.
22 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Streama Manchester United – Liverpool: Se live stream & TV
Streama Manchester United – Liverpool: Se live stream & TV
Vill du kunna titta på Manchester United - Liverpool stream från Premier League? Vi hjälper dig att streama matchen & sända på TV! …
22 oktober, 2021 | Jimmie Nyman