Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 21 aug, 2011

Halmstad har inte gett upp

Helsingborg leder allsvenskan och går som tåget. Halmstad däremot ligger hjälplöst sist och behöver ett mirakel för att undvika Superettan. Under söndagen möts lagen på Olympia.

– Halmstad försöker verkligen i varje match. Det känns som att de inte har gett upp på något sätt även om läget är rätt så tufft. Samtidigt vet man att det är ganska så skör. Så länge det funkar och går bra och man får lite betalt så är det lätt att ligga i, men minsta lilla motgång så tror jag att man är känsligare, säger HIF:s manager Conny Karlsson till klubbens hemsida.

– De kommer mobilisera och gå in hundra för det här. Frågan är hur mycket vi kan styra upp och hålla i taktpinnen. Då tror jag att de kommer falla ner och försvara. De har spelat många matcher som kanske då varit deras sista chans. De kommer närmare och närmare då de känner att vi kommer nog åka ur om det inte blir resultat snart. 

I veckan spelade Helsingborg mot Standard Liege i Europa League, där förlorade Skånelaget på bortaplan med 0-1.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar