Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 6 aug, 2018

GIF Sundsvall – IFK Norrköping: Live stream, speltips & laguppställning

GIF Sundsvall ställs emot IFK Norrköping ikväll, för att fullborda den 16:e omgången av Allsvenskan. Läs vår rapport inför matchen, med alltifrån information om troliga laguppställningar till var du hittar din stream till matchen.

Streama GIF Sundsvall – IFK Norrköping

Det är enkelt att titta på GIF Sundsvall – IFK Norrköping, även om du saknar den kanal som visar matchen på TV. Allt du behöver göra för att se matchen är att skaffa ett konto på CMore, då de sitter på rättigheterna att sända Allsvenskan.

Med ett CMore-konto kan du alltså streama GIF Sundsvall – IFK Norrköping, vilket dessvärre inte är men väl värt pengarna.

På CMore kan du titta på Allsvenskan i HD-kvalitet och dessutom från vilken plattform du helst önskar – mobil, dator, surfplatta eller TV.

  • Match: GIF Sundsvall – IFK Norrköping, Allsvenskan
  • Datum & tid: Måndag den 6 augusti, 19:00
  • Arena: Idrottsparken
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Trolig laguppställning, GIF Sundsvall

Eskelinen
Moros – Björkander – Myrestam
Tamimi – Sivodedov – Wilson – Olsson
Sema – Hallenius – Skoglund

Skador: Chidi Omeje
Avstängningar: David Batanero, Juan Ciercoles

Trolig laguppställning, IFK Norrköping

Pettersson
Dagerstål – Johansson – Krogh Gerson
Skrabb – Fransson – Thern – Thorarinsson
Moberg Karlsson – Holmberg – Jakobsen

Skador: Andreas Blomqvist
Avstängningar: Gudmundur Thorarinsson

Norrköping jagar toppduon

GIF Sundsvall har – tillsammans med Hammarby – varit årets stora positiva överraskning i Allsvenskan. På upptaktsträffen inför säsongen tippades laget komma sist i tabellen, men man har presterat över förväntan och går upp på en 6:e plats vid seger ikväll. Dessutom har man lyckats skaffa sig sin goda poängskörd genom fint och offensivt spel.

IFK Norrköping har även de gjort en bra säsong, och slåss i allra högsta grad om SM-guldet. Vinst ikväll och man är endast tre poäng efter toppduon AIK och Hammarby.

Norrköping värvade tidigare under sommaren tillbaka landslagsmeriterade mittfältaren Alexander Fransson, som därmed lämnade schweiziska FC Basel. Fransson har hunnit göra tre matcher sedan sin återkomst i klubben.

Speltips

IFK Norrköping är det större laget i sammanhanget, och är även stora favoriter enligt spelbolagen. Vi hade i vanliga fall passat oss från att spela den raka 2:an, då GIF Sundsvall är allt annat än ofarligt.

Dock saknar Sundsvall idag båda sina innermittfältare i form av David Batanero och Juanjo Ciercoles. Särskilt Bataneros frånvaro tror vi kommer att bli kostsam för laget, då han är spelmotorn i laget och troligen Sundsvalls viktigaste spelare.

Vi spelar den raka 2:an till 1.75 gånger pengarna, på Bet365.

  • Tips: IFK Norrköping vinner
  • Odds: 1.75, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar