Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 6 aug, 2018

Elfsborg – Östersund: Live stream, speltips & laguppställning

Elfsborg söker revansch när man på Borås Arena tar emot ett formstarkt Östersund. Läs allt inför matchen här, från väntade startelvor till hur du gör för att streama matchen.

Streama Elfsborg – Östersund

Det är ingen match att streama Elfsborg – Östersund. Allt du behöver göra för att kunna se matchen är att skaffa ett konto på CMore, vilket dock inte är riktigt .

Du kan alltså titta på Elfsborg – Östersund via CMore, då CMore är de som sitter på rättigheterna att visa Allsvenskan.

Med ditt CMore-konto ser du matchen med hög bildkvalitet – HD – och det går dessutom att titta på matcherna från dator/laptop, mobil/smartphone, läsplatta/iPad eller TV.

  • Match: Elfsborg – Östersund, Allsvenskan
  • Datum & tid: Måndag den 6 augusti, 19:00
  • Arena: Borås Arena
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Trolig laguppställning, Elfsborg

Stuhr Ellegaard
Gustavsson – Nilsson – Dresevic – Kaib
Ishizaki – Dyer – S. Olsson – Gojani – Lundevall
Jebali

Skador: Christopher Mcvey, Jörgen Horn
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Östersund

Keita
Mukiibi – Sonko Sundberg – Pettersson – Widgen
Edwards – Tekie – Bergqvist – Fritzson
Ghoddos – Hopcutt

Skador: –
Avstängningar: Alhaji Gero

Ghoddos ännu kvar i Östersund

Elfsborg inledde Allsvenskan 2018 väldigt svagt, men har sett bättre ut på hösten än under våren. Boråslaget har lyckats bortabesegra Örebro och kryssa mot Hammarby, men kommer nu dock ifrån uddamålsförluster mot Norrköping och Östersund. Just Östersund möter man återigen ikväll, när serien vänder.

Östersunds FK lyckades alltså besegra Elfsborg när lagen spelade i Östersund, men på hemmaplan är Elfsborg starka. Laget har börjat få ordning på sitt spel, och även om man visserligen förlorade sina två senaste matcher kom båda förlusterna mot topplag och dessutom med uddamålet.

Varje match sägs vara storstjärnan Saman Ghoddos sista för Östersund. Anfallaren är ett hett villebråd på transfermarknaden, och har ryktats till alltifrån kinesiska ligan till La Liga. Dessutom sägs självaste Manchester City ha varit på plats i Östersunds senaste match för att scouta Ghoddos. Återstår att se hur mycket Ghoddos imponerade på storklubben, men han assisterade åtminstone till matchens enda mål.

Det ser dock ut som att Ghoddos kommer att finnas på planen även mot Elfsborg ikväll. En Östersundsspelare som vi däremot lär ha sett för sista gången är Alhaji Gero, som rapporteras vara klar för en flytt till Esteghlal i Iran. Oavsett om övergången inte är officiell ännu är han ändå avstängd ikväll, och han kommer alltså definitivt att saknas i kvällens matchtrupp.

Speltips

Östersund har ännu kvar storstjärnan Saman Ghoddos, och även om Elfsborg har börjat se bättre ut på sistone tror vi inte att man räcker till ikväll. Vi spelar den raka 2:an till oddset 2.50 gånger pengarna.

  • Tips: Östersund vinner
  • Odds: 2.50, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar