Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 2 feb, 2017

Första matcherna i Svenska Cupen: 18/2-20/2

Som vanligt är det alltid stora förväntningar på matcher som spelas i den första omgången i Svenska Cupen. Premiären av Svenska Cupen 2017 kommer att ske den 18 februari. Då kommer vi få se flera intressanta lag spela sitt års första tävlingsmatch.

De två dagarna efter premiären kommer även vara fyllda med matcher. Många kommer säkert vilja följa med från början, och kommer därför att streama Svenska Cupen 2017 live. Då kan vi se till att hjälpa dig till sidor som erbjuder dessa TV-sändningar på nätet.

Premiär av första omgången

Att det är första matcherna som spelas i den Svenska Cupen 2016-2017 är inte riktigt sant. Tidigare har det funnits ett kval som alla lag måste ta sig genom. Detta klarade det absolut flesta lagen i Allsvenskan, med undantag för t.ex. Malmö FF.

De åkte snöpligt ur från Svenska Cupen efter att blivit besegrade av Landskrona Bois. Många hade nog förväntat sig att Malmö FF skulle gå långt i den Svenska Cupen efter att laget kommit till final förra året.

Vi kollar in vilka matcher som vi har att se framemot i premiären!

18 feb

  • Örebro SK – Åtvidaberg FF, 14:00
  • Nyköping Bis – Hammarby IF, 14:00
  • IF Brommapojkarna – Helsingborgs IF, 16:00
  • IFK Göteborg – Ängelholms FF, 16:00

19 feb

  • AIK – GAIS, 14:00
  • Kalmar FF – Trelleborg, 14:00
  • IFK Norrköping – Örgryte IS, 16:00

20 feb

  • Djurgården IF – Degerfors IF, 19:00

Fler matcher i februari

Det kommer sedan fler matcher som du kan spela odds på, eller streama online. Dessa matcher kommer att spelas omkring den 25 februari, och skapar flera intressanta matcher. Flera av dessa matcher kommer vi att uppdatera dig kring.

Vi kommer då med speltips och streamingtips kunna ge dig ännu bättre förutsättningar för att njuta lite extra av dina matcher. För visst blir alla matcher en smula roligare att följa om du har sett till att sätta in lite pengar och spela för.

Optimal upplevelse får du genom att kunna streama matcher du vill se, samtidigt som du spelar på odds. Det är verkligen en bra grej att göra om du vill höja spänningen inför en lång rad matcher i Svenska Cupens spelschema.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar