Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 21 okt, 2016

Djurgårdens IF – Jönköping Södra: J-Södra spelar för ett kontrakt för Allsvenskan 2017

Det är inte många matcher kvar i Allsvenskan 2016, och för flera lag har matcherna blivit allt viktigare. Samtidigt som andra lag, främst i tabellens mittenskikt, börjar se fram emot ett vinteruppehåll.

Ett lag som gärna ser framemot att gå till vinteruppehåll utan större förändringar i tabellen är Jönköping Södra. De ligger just nu relativt tryggt, men fortfarande finns risken att de hamnar på en kvalplats.

Mer om vårt speltips, streams för Allsvenskan & oddsjämförelse på matchen finns längre ner.

Avspark: 24 oktober, kl. 19:00
Arena: Tele2 Arena
Visas på: CMore & Unibet (se i vissa länder)

Speltips inför matchen

Matchen mellan Djurgårdens IF och Jönköping Södra lär bli jämn från många perspektiv. Lagen ligger nära varandra i den allsvenska tabellen. Sedan har båda lagen ungefär samma trend de senaste matcherna. Båda lagen har både vunnit och förlorat matcher, vilket gör det svårare att jämföra lagens form.

Jönköping Södra känner med största sannolikhet till att de kan bli klara för att spela i Allsvenskan 2017. Det är en morot som nykomlingen har. Det lär vara ett av de mål som Jönköpings Södra hade inför säsongen. Därför ser de säkert fram emot att kunna fira kontraktet i omklädningsrummet på Tele2 Arena.

Djurgårdens IF kommer från en riktig tung förlust i stockholmsderbyt mot Hammarby IF. Matchen är bara att glömma för Djurgården IF, som tappade en ledning och drabbades av en smärre läktarskandal. Hinner stockholmarna ladda om batterierna när Jönköping kommer på besök?

Vårt spel

Vi hittar som vanligt de bästa oddsen för Allsvenskan inne hos Bet365. Där har vi tagit hjälp, när vi ska presentera oddsen inför Djurgårdens IF och Jönköpings Södra. Du kan enkelt se vilka odds det finns att betta på här nedanför.

  • Djurgården vinner – 1.40
  • Oavgjort – 4.75
  • Jönköpings Södra vinner – 7.00

Med tanke på att vi gillar att ta med matcher med höga odds i våra spelkuponger. Så väljer vi denna gång att spela på Jönköpings Södra. Trots en dålig trend på slutet av Allsvenskan, så tror vi de är tillräckligt starka för att klå Djurgårdens IF.

Djurgårdens IF har egentligen inte så mycket att spela om. De bästa som kan hända är att de hamnar en eller två, placeringar högre upp i tabellen. Detta är säkerligen en faktor som gör att varken laget eller publiken lägger allt krut på matchen.

Streama matchen

Vill du kunna streama fotboll från Allsvenskan? Då kan du enkelt skapa ett konto hos Bet365 och Unibet. De väljer att visa flera matcher från Sveriges bästa fotboll. Att skapa ett konto hos dessa bettingsajter är självklart .

Det innebär helt enkelt att du kan se Allsvenska matcher . Notera att de inte visar alla matcher, och en del matcher visas endast från utlandet. Vi har dessvärre inte fått någon information om de kommer visa Djurgårdens IF och Jönköpings Södra via stream.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar