Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 apr, 2016

Djurgården välkomnar Falkenberg live stream

Djurgården slutade förra året på sjätte plats i Allsvenskan och det är ungefär där stockholmarna tippas sluta även i år. Man har gjort stora förändringar i truppen inför denna säsong, för att försöka krypa närmare topplagen i Allsvenskan. Det största namnet som hämtats in är Matthias Ranégie. Får han hålla sig skadefri vet vi ju sedan tidigare hur farlig han kan vara i och omkring straffområdet.

Falkenberg har även de gjort förändringar i spelartruppen. Bland annat har Amin Nazari hämtats in från guldjagande Malmö FF, och dansken Thomas Juel-Nielsen har värvats från Sandefjord.

Falkenberg behöver höja sig i år för att säkra kontraktet till nästa säsong. Förra säsongen var man snubblande nära att åka ut, men klarade sig med minsta möjliga marginal. Den före detta Falkenbergspelaren Victor Sköld tog fram sågen, när han i veckan beskrev sitt förra lag, och sa att hallänningarna inte är tillräckligt passningsskickliga för att höra hemma i Allsvenskan.

När lagen stötte på varandra förra säsongen var det stockholmarna som var starkast och vann båda mötena. Givetvis är Djurgården tippade att slå Falkenberg även denna säsong, och ge sina supportrar en behaglig hemmapremiär.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1553 Artiklar