Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 17 apr, 2021

Djurgården – IFK Norrköping, 18/4: Stream, speltips & odds

Djurgården Norrköping stream speltips

Djurgården och IFK Norrköping gör upp i ett tidigt toppmöte. Läs vårt speltips till matchen, och se hur du kan hitta en Djurgården – IFK Norrköping stream.

Djurgården inledde Allsvenskan på bästa sätt, när man tog en stark bortaseger i en svår match. IFK Norrköping gick däremot på en plump, och kunde bara ta en poäng i en till synes enkel hemmamatch.

Här kan ni ta del av såväl speltips som läsa om hur ni gör för att streama Djurgården – Norrköping.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Djurgården – IFK Norrköping
Matchstart Kl. 17:30, den 18/4
Vart: Tele2 Arena
Live stream Discovery +
TV-kanal:
Speltips: Djurgården vinner matchen (2,14 hos Unibet)

Odds & inför matchen

  • Djurgården inledde säsongen med att slå Elfsborg borta med 2-0.
  • IFK Norrköping fick bara 1-1 hemma mot Sirius i sin premiär.
  • Djurgården har inte besegrat Norrköping sedan 2017.

Resultat Odds
Djurgården vinner 2.14
Oavgjort 3.55
IFK Norrköping vinner 3.30

Oddsen är från Unibet, och vill ni veta mer om bettingsidan kan ni kolla in vår recension om Unibet.

Streama Djurgården – IFK Norrköping live

Många fotbollssupportrar lär vilja hitta en Djurgården – IFK Norrköping stream att se online. Vårt bästa tips till dig som vill titta på Allsvenskan streams är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Där kan du streama fotboll från Allsvenskan och bland annat titta på Djurgården – Norrköping live.

Se matchen från valfri enhet. Ha igång din Djurgården – Norrköping live stream via mobil, dator eller surfplatta.

  • Gå till Discovery
  • Skapa ditt konto
  • Skaffa sportabonnemanget
  • Streama Djurgården – IFK Norrköping live

Speltips inför matchen

Djurgården stod för en stark insats när man bortabesegrade Elfsborg i premiären. Elfsborg var knappast dåliga eller ofarliga, men Djurgården drog det längsta strået och vann matchen med 2-0. Aslak Fonn Witry och Edward Chilufya visade vägen med varsina mål.

IFK Norrköping nådde inte samma succé i sin premiär. Laget har offensiv kvalitet i massor men fick inte ut särskilt mycket av den. Nyförvärvet Ari Skúlason sköt in lagets enda mål, innan Jacob Ortmark kunde kvittera för Sirius.

Djurgården har haft det svårt för Norrköping ett bra tag nu. Ifjol förlorade man båda mötena, och sist man vann en match mot ”Peking” var år 2017. Då var det Kerim Mrabti som avgjorde, assisterad av Kim Källström.

Intressant här blir att se vad för matchbild vi kommer att få. Både Djurgården och Norrköping är lag som tycker om att föra spelet, och det återstår att se vilket lag som lyckas ta initiativet.

Vårt speltips

Djurgården har gått starkt under hela försäsongen, och även om det blev en väntad derbyförlust mot Hammarby i cupsemifinalen så studsade man tillbaka genom att vinna premiären mot Elfsborg. Kim och ”Tolle” har snabbt fått nyförvärven att fungera tillsammans, och Djurgården ser redan ut som det lag vi vant oss att se dem som under de senaste åren.

IFK Norrköping har en hög kapacitet men Rikard Norling är ny på jobbet och det kan dröja en tid innan de verkligen kommer igång. Borta mot Djurgården tror vi att de åker på stryk, och vi spelar den raka 1:an till 2,14 på Unibet.

  • Vårt speltips: Djurgården vinner matchen
  • Odds: 2.14
  • Spelsida: Unibet
sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar