Djurgården - IFK Norrköping, 18/4: Stream, speltips & odds

Djurgården Norrköping stream speltips

Djurgården och IFK Norrköping gör upp i ett tidigt toppmöte. Läs vårt speltips till matchen, och se hur du kan hitta en Djurgården – IFK Norrköping stream.

Djurgården inledde Allsvenskan på bästa sätt, när man tog en stark bortaseger i en svår match. IFK Norrköping gick däremot på en plump, och kunde bara ta en poäng i en till synes enkel hemmamatch.

Här kan ni ta del av såväl speltips som läsa om hur ni gör för att streama Djurgården – Norrköping.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Djurgården – IFK Norrköping
Matchstart Kl. 17:30, den 18/4
Vart: Tele2 Arena
Live stream Discovery +
TV-kanal:
Speltips: Djurgården vinner matchen (2,14 hos Unibet)

Odds & inför matchen

  • Djurgården inledde säsongen med att slå Elfsborg borta med 2-0.
  • IFK Norrköping fick bara 1-1 hemma mot Sirius i sin premiär.
  • Djurgården har inte besegrat Norrköping sedan 2017.

Resultat Odds
Djurgården vinner 2.14
Oavgjort 3.55
IFK Norrköping vinner 3.30

Oddsen är från Unibet, och vill ni veta mer om bettingsidan kan ni kolla in vår recension om Unibet.

Streama Djurgården – IFK Norrköping live

Många fotbollssupportrar lär vilja hitta en Djurgården – IFK Norrköping stream att se online. Vårt bästa tips till dig som vill titta på Allsvenskan streams är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Där kan du streama fotboll från Allsvenskan och bland annat titta på Djurgården – Norrköping live.

Se matchen från valfri enhet. Ha igång din Djurgården – Norrköping live stream via mobil, dator eller surfplatta.

  • Gå till Discovery
  • Skapa ditt konto
  • Skaffa sportabonnemanget
  • Streama Djurgården – IFK Norrköping live

Speltips inför matchen

Djurgården stod för en stark insats när man bortabesegrade Elfsborg i premiären. Elfsborg var knappast dåliga eller ofarliga, men Djurgården drog det längsta strået och vann matchen med 2-0. Aslak Fonn Witry och Edward Chilufya visade vägen med varsina mål.

IFK Norrköping nådde inte samma succé i sin premiär. Laget har offensiv kvalitet i massor men fick inte ut särskilt mycket av den. Nyförvärvet Ari Skúlason sköt in lagets enda mål, innan Jacob Ortmark kunde kvittera för Sirius.

Djurgården har haft det svårt för Norrköping ett bra tag nu. Ifjol förlorade man båda mötena, och sist man vann en match mot ”Peking” var år 2017. Då var det Kerim Mrabti som avgjorde, assisterad av Kim Källström.

Intressant här blir att se vad för matchbild vi kommer att få. Både Djurgården och Norrköping är lag som tycker om att föra spelet, och det återstår att se vilket lag som lyckas ta initiativet.

Vårt speltips

Djurgården har gått starkt under hela försäsongen, och även om det blev en väntad derbyförlust mot Hammarby i cupsemifinalen så studsade man tillbaka genom att vinna premiären mot Elfsborg. Kim och ”Tolle” har snabbt fått nyförvärven att fungera tillsammans, och Djurgården ser redan ut som det lag vi vant oss att se dem som under de senaste åren.

IFK Norrköping har en hög kapacitet men Rikard Norling är ny på jobbet och det kan dröja en tid innan de verkligen kommer igång. Borta mot Djurgården tror vi att de åker på stryk, och vi spelar den raka 1:an till 2,14 på Unibet.

  • Vårt speltips: Djurgården vinner matchen
  • Odds: 2.14
  • Spelsida: Unibet
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman