Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 26 apr, 2012

Det blir en tuff match mot AIK

När AIK var på besök på Strömvallen förra säsongen kunde de återvända till Solna med en 3-0-seger efter mål av Robert Åhman-Persson, Martin Mutumba och Ibrahim Teteh Bangura. 

Den här gången är det Celso Borges & Co som ska sänka gästrikarna. 

– AIK är ett hårt jobbande lag som är väldigt bra i försvarsspelet. De har flera individuellt starka försvarare. Sen har anfallaren Celso Borges kommit in i laget. Även om han inte har presenterat sig riktigt för den svenska publiken än så är det en riktig klasspelare. Det blir en tuff match mot AIK, som slutade tvåa ifjol och har inlett bra även i år, säger Pelle Olsson till klubbens hemsida. 

Olsson tvingas göra en ändring i truppen jämfört med segermatchen mot Kalmar FF i lördags. Johan Svantesson skadade sig på onsdagens träning och ersätts av Jonathan Hellström. 

Gefles trupp: Mattias Hugosson, Emil Hedvall, Olof Mård, Linus Malmborg, Sebastian Senatore, Zakaria Abdullai, Pär Asp, Alexander Faltsetas, Jakob Orlov, Hjalmar Öhagen, Daniel Bernhardsson, Mikael Dahlberg, David Fällman, Jonas Lantto, Marcus Hansson, Eric Larsson, Jonathan Hellström, Johan, Oremo.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1707 Artiklar