Det blir en tuff match mot AIK

 

När AIK var på besök på Strömvallen förra säsongen kunde de återvända till Solna med en 3-0-seger efter mål av Robert Åhman-Persson, Martin Mutumba och Ibrahim Teteh Bangura. 

Den här gången är det Celso Borges & Co som ska sänka gästrikarna. 

– AIK är ett hårt jobbande lag som är väldigt bra i försvarsspelet. De har flera individuellt starka försvarare. Sen har anfallaren Celso Borges kommit in i laget. Även om han inte har presenterat sig riktigt för den svenska publiken än så är det en riktig klasspelare. Det blir en tuff match mot AIK, som slutade tvåa ifjol och har inlett bra även i år, säger Pelle Olsson till klubbens hemsida. 

Olsson tvingas göra en ändring i truppen jämfört med segermatchen mot Kalmar FF i lördags. Johan Svantesson skadade sig på onsdagens träning och ersätts av Jonathan Hellström. 

Gefles trupp: Mattias Hugosson, Emil Hedvall, Olof Mård, Linus Malmborg, Sebastian Senatore, Zakaria Abdullai, Pär Asp, Alexander Faltsetas, Jakob Orlov, Hjalmar Öhagen, Daniel Bernhardsson, Mikael Dahlberg, David Fällman, Jonas Lantto, Marcus Hansson, Eric Larsson, Jonathan Hellström, Johan, Oremo.