Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 14 apr, 2010

Det är inte acceptabelt

Halmstad har inlett säsongen mycket darrigt under Lasse Jacobsson. Visserligen vann laget mot Åtvidaberg med klara 4-0 och fick med sig en poäng i bortamötet med Malmö FF.

Men till detta ska också läggas 0-6 mot Elfsborg och nu senast 1-2 mot nykomlingen Mjällby på Örjans Vall. Insatsen mot Mjällby var under all kritik och Jacobsson var allt annat än nöjd efter den matchen.

– Vi gör en riktigt dålig insats i den första halvleken. Vi har inte den rätta attityden och är inte tillräckligt aggressiva. Vi har dåligt presspel vilket har att göra med aggressiviteten. Det konstiga är att vi leder med 1-0 i den första halvleken, säger Jacobsson till Sportal.se.

– I den andra halvleken blir det bättre. Men vi har tittat på matchen igen efteråt och det är inte acceptabelt som vi spelar, det tycker inte spelarna heller. Vi blir bekväma efter bra matcher mot Åtvidaberg och Malmö FF.

Ikväll ställs Jacobssons Halmstad mot AIK på Råsunda. Robin Malmqvist, Anel Raskaj och Tommy Jönsson fick alla mindre smällar senast men ska kunna spela kvällens match.

Köp biljetter till matchen på Råsunda ikväll >>

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1539 Artiklar