Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 2 apr, 2012

Bara vi vågar gå ut och göra vårt…

Åtvidaberg ska försöka att upprepa det Syrianska lyckades med i matchen mot IFK Göteborg igår. Svårspelade Örebro SK står för motståndet på bortaplan idag men Andreas Thomsson ser goda chanser till poäng.

– Det gäller att se upp med deras snabba och pigga omställningar och deras kvickhet. Sen ska vi förstärka det vi själva är bra på, då har vi ett bra läge. Jag vet vad vi kan och vi ska inte behöva vara rädda för något lag i den här serien. Bara vi vågar gå ut och göra vårt och förstärka det vi är bra på. Gör vi en bra match har vi chans att ta dem, säger Thomsson till Corren.se.

Thomsson är mycket nöjd med Åtvidabergs försäsong den här vintern.

– Jag kan inte säga att jag känner någon stress över att vi inte kunnat göra något som vi tänkt. Vi har balanserat fysträning och fotboll, vi har kunnat gå igenom roller och positioner i laget, både i grupp och med individuella samtal. Nä, jag tycker att det känns bra.

I laget är Daniel Hallingström och Alain Junior Ollé Ollé tillbaka jämfört med träningsmatchen mot Degerfors senaste vilket gör att Andreas Johansson och Emmanuel Dogbe får lämna plats i truppen. Petrit Zhubi och Erik Moberg saknas på grund av skada.

Åtvidabergs trupp:

Christoffer Karlsson, Tobias Nilsson, Viktor Prodell, Bruno Marinho, Henrik Gustavsson, Allan Olesen, Daniel Hallingström, Kristian Bergström, Alberis da Silva, Oscar Möller, Mattias Mete, Alain Junior Ollé Ollé, Jesper Arvidsson, Amir Suljic, Gustav Jansson, Magnus Eriksson, Anton Tinnerholm, Tom Pettersson.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar