Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 13 dec, 2011

Aldrig i mitt liv skulle jag spela i DIF, Bajen eller IFK Göteborg

Bojan Djordjic har inte fått regelbunden speltid i Blackpool. Nu säger 29-åringen att han kan lämna klubben när transferfönstret öppnar i januari.

– Det finns klubbar som hört av sig och Blackpool har gett mig tillåtelse att prata med andra klubbar. De vill att jag ska stanna fram till sommaren, men när man är 29 vill man spela och de förstår min situation, säger Djordjic till Expressen.

Vilka klubbar spelaren har varit i kontakt med har han inga kommentarer kring. Det rör sig dock om en allsvensk klubb. Mittfältaren är inte intresserad av spel i klubbar som är rivaler till AIK.

– Aldrig i mitt liv skulle jag spela i DIF, Bajen eller IFK Göteborg. Jag har alltid sagt att när jag kommer jag hem är AIK enda alternativet. Men man måste lyssna på folk och inte stänga några dörrar i onödan. Jag har inte sagt att jag kommer att gå till någon annan klubb i allsvenskan, men jag måste som sagt lyssna på vad de har att säga.

Sportchefen Jens T Andersson bekräftar att man inte är intresserad av Djordjic.

– Vi har en trupp på 20 plus två spelare så det är inte jätteprioriterat. Sedan kan det alltid komma tillfällen och möjligheter, men det känns inte aktuellt, säger han till Expressen.

Den serbiska klubben Röda Stjärnan är enligt Expressen intresserade av mittfältaren och han blir mer aktuell om presidentkandidaten Dragan Dzajics vinner valet.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar