Gustaf Rauer photo
Gustaf Rauer

- 4 nov, 2018

AIK – Sundsvall: Inför matchen, troliga laguppställningar och live stream

Streama AIK – Sundsvall

Det är nu en vinnare ska koras. Vid vinst idag i matchen mot Sundsvall blir AIK svenska mästare 2018, och det vill ni inte missa. Skapa ett konto på CMore, välj abonnemanget CMore All Sport och streama matchen. Du kan se den live eller i efterhand om du vill.

Se matchen på din surfplatta, dator, mobil eller TV. Du kan se den vart du vill, när du vill.

Matchen visas i HD-kvalitet, så att du får se din live stream med bästa möjliga tittarupplevelse.

  • Match: AIK – GIF Sundsvall, Allsvenskan
  • Datum & tid: Söndag 4 november, 17:30
  • Arena: Friends Arena, Stockholm
  • Streama: CMore

Titta på AIK – Sundsvall på TV

Om du hellre vill titta på matchen på TV ska du ha kanalen CMore Fotboll till ditt förfogande, där matchen direktsänds.

Du kan även koppla en HDMI-kabel till din dator om du vill titta genom en CMore-stream.

Trolig laguppställning, AIK

Janosevic

Milosevic – Jansson – Karlsson

Rashidi – Larsson – Olsson – Dimitriadis – Lindkvist

Elyounoussi – Goitom

Skador: Oscar Linnér, Jesper Nyholm, Robert Lundström

Avstängningar: Enoch Kofi Adu

Trolig laguppställning, Sundsvall

Eskelinen

Myrestam – Björkander – Moros Gracia

Tamimi – Batanero – Ciércoles – Olsson

Sema – Hallenius – Haro

Skador: Chidi Omeje, Peter Wilson

Avstängningar:

AIK kan säkra guldet på hemmaplan

Efter att ha kvitterat i sista tilläggsminuten mot MFF och fått ett rött kort efter endast fyra minuter mot Östersund, och ändå vunnit, står nu AIK mot sitt sista test. Tabellsjuan Sundsvall har visat upp fin fotboll under tränare Joel Cedergren, laget som var helt uträknade inför säsongen. En fullgod värdemätare står nu i vägen för Stockholmslaget att vinna Allsvenskan och stå som segrare på prispallen. De har visat i de senaste matcherna att dem är oerhört hungriga att säkra det, och kvalitén har de med.

Sebastian Larsson är, efter avstängningen i förra matchen, tillbaka och man kan känna i luften i hur sugen han är på att hjälpa AIK till guldet inför storpubliken på hemmaplan. Detta är matchen som han flyttade hem från de brittiska öarna för att spela.

Sundsvall har en tung förlust mot Hammarby i senaste matchen i minnet och kommer att kämpa för att försöka komma så långt upp i tabellen som de kan. Men det finns stora saker som talar emot detta, trots Linus Hallenius storform. AIK har inte förlorat mot Sundsvall på sina senaste åtta matcher och även gjort mål i sina senaste fem hemmamatcher. En tuff match med guld står på spel, ett guld som AIK idag kan säkra.

Speltips

Om laget har kvar hungern och kvalitén som de visat i de föregående matcherna är det stor chans till ett SM-guld i dagens möte och en AIK-vinst. Hemmalaget kommer att vara väldigt sugna att vinna Allsvenskan idag på eget bevåg. Mycket talar för att det kommer att bli så, vilket även vi tror på med oddset 1.33 på Bet365.

  • Tips: AIK vinner
  • Odds: 1.33, Bet365

Gustaf Rauer

Gustaf Rauer is an old Sportal veteran, who wrote on the site already between 2013 and 2015. After a few years of absence, he was back in the autumn of 2018, and became a welcome new addition. Gustaf has a broad area of ​​knowledge and follows more or less all football. He has previously written for Norra Skåne and Fotbolliblekinge.In addition to writing for Sportal, Gustaf Rauer studies journalism at Lund University. He is also a big Football Manager enthusiast.

127 Artiklar