Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 21 jun, 2018

Serbien – Schweiz: Live stream & odds på matchen 22/6

Serbien ställs emot Schweiz, i en match som kan ha stor del i vilket lag som tar andraplatsen i gruppen.

Serbien – Schweiz stream

Den kanal som visar Serbien – Schweiz är SVT2. Om du saknar kanalen finns det andra sätt att titta på matchen.

CMore har rättigheter att visa fotbolls-VM, och visar i och med detta matchen. Med ett CMore-konto kan du alltså streama Serbien – Schweiz live.

På CMore ser du matcherna med HD-kvalitet, och det är möjligt att titta från mobil, dator/laptop, läsplatta/iPad eller TV.

  • Match: Serbien – Schweiz, Grupp E i VM 2018
  • Datum & tid: Fredag den 22 juni, 20:00
  • Arena: Kaliningradstadion
  • Stream: CMore

Streama fotbolls-VM

Stark premiär från båda lagen

Serbien inledde VM på ett lysande sätt, genom att ta en stabil seger mot Costa Rica. Laget vann visserligen bara med 1-0, men det räckte och det kändes som att de hade kunnat få in något mål mer om det hade behövts.

Schweiz har all anledning att vara nöjda med sin första match de också. Laget lyckades spela oavgjort mot självaste Brasilien, och har nu rätt goda chanser på avancemang. Men för detta krävs ett bra resultat här.

Speltips

Denna match är oerhört svårtippad. Schweiz och Serbien är två bra lag som båda imponerade i första rundan, och det känns som att matchen kan gå åt vilket håll som helst.

Vi tänker spela på ett ”skott på mål”-spel. I Serbiens premiärmatch, mot Costa Rica, hade man totalt 3 skott på mål, och släppte även till 3 skott på mål. Totalt 6 skott på mål alltså.

I Schweiz premiärmatch mot Brasilien lyckades man ordna fram 2 skott på mål, medan Brasilien fick fram 5. Totalt 7 skott på mål, i en match där offensiva Brasilien tryckte på framåt vilket även gav ytor för schweizarna.

Det mesta talar för en ganska försiktig match med färre chanser än i premiärerna. För det första spelar inte Samba-Brasilien, och för det andra måste både Schweiz och Serbien vara försiktiga så att man inte får ett mål i baken. Ett bra resultat i denna match är nämligen av oerhörd vikt för att ta ett grepp om avancemang till åttondelsfinal.

Vi spelar under 6,5 skott på mål till oddset 2.20 på Bet365.

  • Tips: Under 6,5 skott på mål
  • Odds: 2.20, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar