Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 27 jun, 2018

Schweiz – Costa Rica: Streama & tippa odds på matchen 27/6

Schweiz möter Costa Rica i den avslutande omgången i Grupp E. Läs om startelvor och stream.

Schweiz – Costa Rica stream

Sportkanalen är den kanal som sänder Schweiz – Costa Rica. Saknar du den går det att titta på matchen på annat sätt.

CMore sitter på rättigheter att visa fotbolls-VM, och med ett CMore-konto kan du streama Schweiz – Costa Rica. Det är inte , men vad gör man inte för att kunna titta på fotboll live.

Det är möjligt att se matchen direkt från din mobil, dator/laptop, läsplatta/iPad eller TV.

  • Match: Schweiz – Costa Rica, Grupp E i VM 2018
  • Datum & tid: Onsdag den 27 juni, 20:00
  • Arena: Nizjnij Novgorod stadion
  • Stream: CMore

Sverige – Mexiko stream

Trolig laguppställning, Schweiz

Sommer
Lichtsteiner – Schär – Akanji – Rodríguez
Behrami – Xhaka
Shaqiri – Dzemaili – Zuber
Gavranovic

Skador: –
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Costa Rica

Navas
Acosta – González – Duarte
Gamboa – Borges – Guzmán – Calvo
Ruiz – Venegas
Ureña

Skador: –
Avstängningar: –

Schweiz går för seger

Schweiz gör ofta bra ifrån sig i slutspel, och detta mästerskap ser än så länge inte ut att vara något undantag. Laget inledde med att kryssa mot Brasilien, och följde sedan upp med en 2-1-seger över Serbien efter att Xherdan Shaqiri gjort mål på stopptid.

Nu är förutsättningarna för Schweiz sådana att man vid seger är garanterade avancemang. Förlorar Serbien mot Brasilien är man vidare oavsett resultat mot Costa Rica, och kryssar Serbien mot Brasilien räcker ett kryss för Schweiz.

Costa Rica åkte på en uddamålsförlust mot Serbien, och förlorade sedan oturligt mot Brasilien. När klockan stod på 90:00 var ställningen 0-0, men innan tilläggstiden passerat hann brassarna göra två mål. Costa Rica är nu utslaget.

Speltips

Schweiz har imponerat stort i sina två första VM-matcher, och måste ta poäng för att vara helt säkra på avancemang. En vinst skulle dock kunna innebära en förstaplats i gruppen, vilket antagligen gör att man slipper möta Tyskland i åttondelsfinalen. Därför kommer man att gå för segern.

Vi tippar den raka 1:an till oddset 1.60 gånger pengarna, vilket vi tycker betalar bra mot ett redan utslaget Costa Rica. Oddset finner ni på Comeon, där ni får 1500 kr att spela för vid insättning av 500 kr. Dessutom får ni en VM-boll hemskickad.

  • Tips: Schweiz vinner matchen
  • Odds: 1.60, Comeon

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar