Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 29 mar, 2021

Österrike – Danmark, 31/3: Stream, speltips & odds

Österrike Danmark stream

Toppmatch i VM-kvalets Grupp F, där Österrike tar emot Danmark. Vi tar oss an att tippa matchen, och visar även var ni kan hitta en Österrike – Danmark live stream.

Danmark har inlett VM-kvalet på bästa möjliga sätt, med sex poäng på två matcher och den imponerande målskillnaden 10-0. Motståndarna Österrike har plockat fyra pinnar på lika många matcher, och har press på sig att göra ett bra resultat här för att fortsätta ha en stor chans att vinna gruppen.

Ta del av vår analys med speltips till matchen, kolla kanske in en oddsbonus och se även hur ni gör för att streama Österrike – Danmark online!

Vad: Österrike – Danmark
Matchstart Kl. 20:45, den 31/3
Vart: Ernst Happen Stadion
Live stream > Cmore
TV-kanal:
Speltips: Danmark vinner (2,40 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Senast nationerna möttes var i en vänskapsmatch hösten 2018. Då vann Danmark med 2-0 efter mål av Lukas Lerager och Martin Braithwaite.
  • Danmark toppar gruppen på sex poäng och Österrike ligger på andra plats med fyra pinnar. Näst efter ligger Skottland, med två poäng.
  • Danmark roterade hela laget senast, och har därmed många utvilade ben här.

Resultat Odds
Österrike vinner 3.00
Oavgjort 3.20
Danmark vinner 2.40

Oddsen finner du hos Bet365.

Streama Österrike – Danmark

En hel del människor kommer att vilja live streama Österrike – Danmark, och här visar vi er hur ni gör för att hitta er sändning av matchen. Det TV-bolag som sitter på rättigheterna till att visa VM-kvalet i fotboll är C More, och för att se matchen online behöver ni alltså ett C More-konto. Där kan ni också streama Sverige – Estland.

Skapa ditt konto, köp sportabonnemanget och sätt igång din Österrike – Danmark stream. Det går att ha igång din fotboll stream från valfri enhet. Här kan du för övrigt läsa om hur du kan se annan spännande fotboll som närmar sig, nämligen streama EM 2021 live.

  • Gå till Cmore
  • Skapa ett konto
  • Skaffa ett sportabonnemang
  • Streama Österrike – Danmark i VM-kvalet

Speltips inför matchen

Danmark skrev historia i söndags, när de besegrade Moldavien med hela 8-0. Visserligen var det ingen dansk rekordseger, men det var däremot en rekordförlust för Moldavien. Nationen har aldrig tidigare förlorat en fotbollsmatch med så många mål. För Danmarks sida var det största vinsten sedan 1987, då Rumänien besegrades, också med 8-0.

Det var ett spännande drag som ledde till denna stora, danska seger. Förbundskapten Kasper Hjulmand valde att byta ut hela startelvan till matchen, och det var alltså anmärkningsvärt nog ”reservelvan” som stod för överkörningen. Detta drag innebär dessutom att ordinarie manskap nu fått vila benen, och är än mer redo för att möta Österrike på onsdagen. Men efter en sådan match av bänknötarna kanske det borde vara några som knackar på dörren för att starta även de stora matcherna?

Danmark står på sex poäng efter två matcher, medan Österrike samlat in fyra poäng på lika många spelade. Österrike kryssade mot Skottland i premiären, i en match med en dramatisk avslutning. Sasa Kalajdzic gav Österrike ledningen i den 80:e minuten, men Skottland kvitterade bara fem minuter därefter.

Pressen ligger på Österrike att vinna denna match, för att lägga beslag på förstaplatsen. En bortaseger skulle innebära att Danmark rycker iväg en aning. Vi tror dock att danskarna med sitt utvilade manskap tar en seger här. Med spelare som Christian Eriksen, Yussuf Poulsen och Simon Kjaer ska det nog gå vägen.

Den raka 2:an spelas till 2,40 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Danmark vinner
  • Odds: 2.40
  • Spelsida: bet365
ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar