Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 12 jul, 2018

Kroatien firar – då försöker England en riktig fuling

Medan Kroatiens spelare firade Mario Mandzukics mål, tar England avsparken och springer mot Kroatiens ensamma målvakt. Se videon nedan!

Semifinalen mellan England och Kroatien blev en riktig rysare. Efter 90 minuter var ställningen oavgjord, och matchen behövde gå till förlängning.

I den 109:e minuten vinner Ivan Perisic en nickduell och får fram bollen till anfallaren Mario Mandzukic. Mandzukic drar till på första tillslaget, och Jordan Pickford får se bollen gå i nät till vänster om sig. Kroatiens spelare firade vilt, men vad engelsmännen gjorde samtidigt såg vi inte i TV-sändningen.

Tog avspark när kroaterna firade

Medan de kroatiska spelarna låg i glädjehögar, skyndar sig några engelsmän till mittcirkeln för att sätta igång spelet. De tar avsparken samtidigt som målvakten Danijel Subasic är ende motståndarspelare på andra sidan planen, och sätter full fart mot målet.

Innan de hunnit komma till avslut blåser dock domaren, för att stoppa dem.

Se situationen nedan!

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar