Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 18 jun, 2018

England – Tunisien: Streama & tippa odds på matchen 18/6

England ställs mot Tunisien i Grupp G i VM 2018, och ska försöka få en bra start på detta mästerskap. Läs allt inför matchen här.

England – Tunisien stream

Vill du titta på England – Tunisien live, men har inte tillgång till den kanal som TV-sänder matchen? Inga problem, det finns andra sätt att se den.

På CMore kan du se streama England – Tunisien, då de visar den. Du behöver skapa ett konto på CMore och där köpa ett abonnemang, vilket tyvärr inte är . Men för bara 199 kr månaden kan du se alla matcher från VM 2018.

På CMore visas dessutom matcherna med HD-kvalitet, och det är möjligt att se din stream via dator/laptop, TV, mobil eller läsplatta/iPad.

  • Match: England – Tunisien, Grupp G i VM 2018
  • Datum & tid: Måndag den 18 juni, 20:00
  • Stad: Volgograd
  • Stream: CMore

Streama fotbolls-VM

Trolig laguppställning, England

Pickford
Walker – Stones – Maguire
Trippier – Henderson – Alli – Young
Lingard
Sterling – Kane

Skador: Marcus Rashford (tveksam)

Trolig laguppställning, Tunisien

Hassen
Bronn – Meriah – Youssef – Maalouf
Shkiri – Sassi
Badri – Khaoui – Sliti
Youssef

Skador: –

Harry Kane viktig för England

Som vanligt är förväntningarna höga på England när det vankas mästerskap, men kanske inte lika höga som vanligt. Engelsmännen ska efter alla misslyckanden ha förstått att man inte riktigt är absolut världsklass, men räkna med att laget kommer att sågas längs fotknölarna om det inte blir seger mot Tunisien.

Den allra viktigaste pjäsen i det här laget är Harry Kane, som gjort över 20 Premier League-mål under var och en av de fyra senaste säsongerna. Även Raheem Sterling och Dele Alli måste göra bra mästerskap om England ska gå långt.

Tunisien är rankade 21 i världen, 9 platser bakom England (och 3 före Sverige). I träningsmatcherna inför VM har man kryssat mot Portugal och Turkiet samt vunnit mot Iran och Costa Rica. Man förlorade med 0-1 mot Spanien efter ett sent mål.

Speltips

Det är alltid nerver i en öppningsmatch, och vi tror på en försiktig match med två ganska så avvaktande lag.

Visserligen tror vi att England vinner matchen till slut, men till oddset 1.44 är det inget vi vill lägga några slantar på. Istället tippar vi under 2,5 mål i matchen till oddset 1.68. Oddset finner ni på Comeon, som dessutom har ett riktigt fint erbjudande.

Sätt in 500 kr på Comeon så får du 1500 kr att spela för, och dessutom en VM-boll hemskickad till dig.

  • Tips: Belgien -1.5 asian handicap (Belgien att vinna med minst 2 mål)
  • Odds: 1.68, Comeon

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar