England - Polen, 31/3: Stream, speltips & odds

England och Polen möts på Wembley i VM-kvalet, onsdag kväll klockan 20:45. Här kan ni läsa vårt speltips till matchen, och även se hur ni sätter igång en England – Polen live stream.

England brukar ha lätt för kvalspelen, och ingenting så här långt tyder på att denna gång skulle vara annorlunda. Nationen har inlett med två segrar och har målskillnaden 7-0. Nu möter de Polen, som får anses vara det största hotet till förstaplatsen.

Kolla in vårt speltips till mötet och titta kanske i en oddsbonus. Vill ni streama England – Polen kan ni läsa om hur ni gör det här.

Vad:England – Polen
MatchstartKl. 20:45, den 31/3
Vart: Wembley
Live stream> Cmore
TV-kanal:C More Fotboll
Speltips:England HT/FT (1,95 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Senast nationerna möttes var i en vänskapsmatch hösten 2018. Då vann Danmark med 2-0 efter mål av Lukas Lerager och Martin Braithwaite.
  • Danmark toppar gruppen på sex poäng och Österrike ligger på andra plats med fyra pinnar. Näst efter ligger Skottland, med två poäng.
  • Danmark roterade hela laget senast, och har därmed många utvilade ben här.

ResultatOdds
England vinner1.36
Oavgjort5.00
Polen vinner8.00

Oddsen finner du hos Bet365.

Streama England – Polen live

Det är inte särskilt svårt att streama England – Polen live. Det enda ni behöver göra för att få igång er sändning av matchen är att skapa ett konto på C More, och där skaffa sportabonnemanget. Då kan ni se massor av landskamper, och bland annat även streama Sverige – Estland live och i sommar hitta EM 2021 live streams.

Ha igång din fotboll stream från valfri enhet. Du kan koppla upp din England – Polen stream från mobil, dator eller surfplatta.

  • Gå till Cmore
  • Skapa ett konto
  • Skaffa sportabonnemanget
  • Streama England – Polen i VM-kvalet

Speltips inför matchen

England brukar dansa igenom kvalspelen, och går ofta rent rakt igenom. VM-kvalet har hittills sett lika bra ut som alltid, med först en 5-0-seger över San Marino och därefter en 2-0-vinst mot Albanien.

Polen är det största hotet till förstaplatsen, men trots starkt spelarmaterial – inte minst Robert Lewandowski på topp – brukar Polen ha svårt i de större matcherna. Vi minns till exempel hur nationen floppade i VM 2018.

Nu har Polen inlett sitt kval med att först kryssa borta mot Ungern, i en väldigt svängig match. Ungern är en stark nation på uppgång och en pinne på bortaplan får anses vara godkänt, men inte optimalt om man ska utmana England om att vinna gruppen. Men man kan göra upp för de tappade poängen genom ett bra resultat här.

Till den här matchen saknas Polens klart främsta spelare, Lewandowski, och vi känner oss därför än mer säkra på hemmalaget. Vi förutspår att England leder matchen i paus och sedan går och vinner. Detta spelas till 1,95 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: England leder i paus och vinner i full tid
  • Odds: 1.95
  • Spelsida: bet365

Fler nyheter

Atalanta - Juventus, 18/4: Stream, speltips & odds
Atalanta - Juventus, 18/4: Stream, speltips & odds
Atalanta och Juventus möts i en stor toppmatch i Serie A! Ta del av speltips och hitta en live stream.
News icon17 april, 2021
Author iconEmil Sandberg
Streama Bilbao – Barcelona: Se live stream & TV (17/4)
Streama Bilbao – Barcelona: Se live stream & TV (17/4)
Få gratis tips om vart du kan se Athletic Bilbao - FC Barcelona i final av Copa Del Rey. Vi ger info om hur du ser matchen online & på TV.
News icon16 april, 2021
Author iconJimmie Nyman
Streama Chelsea – Man City: Se live stream & TV (17/4)
Streama Chelsea – Man City: Se live stream & TV (17/4)
Titta på Chelsea - Manchester City i FA-Cupen via live stream online. Vi tipsar gratis om vart du kan streama matchen eller se den på TV.
News icon16 april, 2021
Author iconJimmie Nyman