Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 2 jul, 2018

Brasilien – Mexiko: Live stream & odds på matchen 2/7

Brasilien möter Mexiko i VM:s femte åttondelsfinal. Tar Brasilien en traditionsenlig seger, eller får vi se ytterligare en skräll?

Brasilien – Mexiko stream

Den kanal som sänder Brasilien – Mexiko är SVT1, och där kan du givetvis se matchen. Men det finns även andra sätt att titta på denna VM-åttondelsfinal.

CMore sitter på rättigheter att visa fotbolls-VM, och de sänder massor av matcher från mästerskapet. Du kan streama Brasilien – Mexiko med ett CMore-konto.

På CMore visas matcherna med hög bildkvalitet – HD – och det är möjligt att titta direkt från din mobil/smartphone, läsplatta/iPad, dator/laptop eller TV. Matcherna sänds live och det går även att spola fram och tillbaka samt att pausa.

  • Match: Brasilien – Mexiko, åttondelsfinal i VM 2018
  • Datum & tid: Måndag den 2 juli, 16:00
  • Arena: Samara Arena
  • Stream: CMore

Sverige – Schweiz stream

Trolig laguppställning, Brasilien

Alisson
Fagner – T. Silva – Miranda – Marcelo
Paulinho – Casemiro – Coutinho
Willian – G. Jesús – Neymar

Skador: Douglas Costa, Marcelo, Danilo
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Mexiko

Ochoa
Álvarez – Salcedo – Ayala – Gallardo
Herrera – Guardado
Layún – C. Vela – Lozano

Skador: –
Avstängningar: Héctor Moreno

Kan Mexiko ta sig vidare från åttondelen?

Brasilien har växt för varje match i det här världsmästerskapet. Efter att ha inlett med att kryssa mot Schweiz och följt upp med en knapp seger mot Costa Rica, avfärdade man Serbien på ett stabilt sätt. Segern kom dock med bitter eftersmak, då vänsterbacken Marcelo skadade sig. Marcelo kommer inte att kunna delta i åttondelsfinalen mot Mexiko.

Vi svenskar känner väl till hur Mexiko presterat i gruppspelet. Seger mot Tyskland och Sydkorea, men sedan stortorsk mot Sverige. Laget gick dock ändå vidare, och efter 0-3-förlusten var det glada miner på läktaren.

Mexiko av ett omtalat ”åttondelsspöke”. I de sex senaste världsmästerskapen har landet nått åttondelsfinal, men aldrig längre än så. Bulgarien, Tyskland, USA, Argentina, Argentina igen och Holland har slagit ut Mexiko. När man nu ska möta Brasilien, är det många mexikaner som befarar att spöket kommer att leva vidare.

Mexiko mötte Brasilien i gruppspelet år 2014. Då slutade matchen 0-0.

Speltips

Detta har varit skrällarnas VM än så länge. Tyskland åkte ut i gruppspelet, och Argentina och Portugal är redan utslagna. Ryssland kastade ut Spanien, och Danmark var ett par missade straffar från att göra detsamma med Kroatien.

Men här tror vi på brassarna. Brasilien har sett stabila ut och endast släppt in ett mål under gruppspelet, medan Mexiko föll ihop totalt när det gällde som mest. 0-3-förlusten mot Sverige hade inneburit respass om det inte varit för Sydkoreas skrällseger över Tyskland.

Vi spelar den raka 1:an till oddset 1.48 på Comeon. Vid insättning av 500 kr på Comeon får du 1500 kr att spela för. Du får även en VM-boll hemskickad.

  • Tips: Brasilien vinner matchen under ordinarie tid rak 1:a
  • Odds: 1.48, Comeon

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar