Gustaf Rauer photo
Gustaf Rauer

- 22 maj, 2021

Wolverhampton – Man United, 23/5: Speltips & livestream

Wolverhampton – Man United, 23/5: Speltips & livestream

Wolverhampton – Man United möter varandra i Premier League under söndagseftermiddagen. Kolla in vårt speltips till matchen, och se även hur ni gör för att hitta er Wolverhampton – Man United live stream.

I Premier League ska matchen mellan Wolverhampton – Man United spelas under söndagen, vi ger dig ett speltips till matchen – och visar även hur du kan streama matchen. Värdarna för kvällen Wolves har haft det svårt att göra många mål framåt, samtidigt som de är baktunga och stabila defensivt. Med det i åtanken har vi sonderat terrängen efter bästa möjliga spel för dig inför detta engelska möte. Vi tror på att det blir under 2.5 mål i matchen under söndagen.

Nu har det blivit dags för de två lagen att ställas emot varandra. Kolla in vårt speltips & odds till Wolverhampton – Man United, och se även en bet365 bonus till denna säsongens sista omgång av Premier League.

Streama fotboll i England

Se fotboll hos Bet365

Vad: Wolverhampton – Man United
Matchstart Kl. 17:00, den 23/5
Vart: Molineux, Wolverhampton
Live stream: Viaplay
TV-kanal: Viasat Sport 1
Speltips: Under 2.5 (2.10 hos Bet365)

Streama Wolves – Man United

Det är lätt att streama Wolverhampton – Man United i Premier League online, och det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skaffa ett abonnemang på Viaplay.

Det går att ha igång din live stream och fotboll stream. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett konto
  3. Välj Viasat Total (449kr/mån)
  4. Streama Wolverhampton – Man United + en massa andra Premier League-matcher

Speltips inför matchen

Under söndagen ska matchen mellan Wolverhampton – Man United spelas i Premier League. Matchen är den sista för båda lagen för denna säsongen, och kan bli en spännande drabbning. Vi tror dock på att det blir få mål, även om det säkerligen kommer att svänga fram och tillbaka i mötet.

Wolves kommer till denna möte med en portugisisk tränare i Nuno Espirito Santo som kommer att lämna efter matchen. Vi tror att detta kommer att påverka hemmaspelarna till att kämpa mer än vanligt.

I Wolves senaste match förlorade de med 1-0 mot Everton på bortaplan efter mål av brassen Richarlison. Denna säsongen har inte blivit vad de hoppades på och de parkerar just nu på tolfteplats med endast 35 mål gjorda på 37 matcher.

Man United åker till denna matchen med en bra känsla i ryggen. I nästa vecka ska de spela Europa League-final mot Villarreal och de ligger på en stabil andraplats i Premier League.

I Man United senaste match spelade de oavgjort med 1-1 mot bottenlaget Fulham efter ett inledande mål av den suveräne anfallaren Edinson Cavani i den femtonde minuten.

Odds vi spelar på

Både Wolves och Man United är inte i något målslag för närvarande och har gjort få mål de senaste matcherna. Man United är klara som Premier League-tvåa med fyra poäng mer än trean Chelsea till denna sista matchen, samtidigt som de har fokus på finalen i Europa League i nästa vecka.

Wolves är dessutom inte ett lag som gör så många mål, och med deras statistik på 35 mål på deras 37 matcher i Premier League skrämmer inte direkt.

Vi landar därför i att spela på att det blir få mål i matchen mellan Wolverhampton – Man United och att det blir under 2.5 mål i matchen, till ett ganska högt odds på 2.10 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2.5 (Totalt antal mål)

Nyheter

speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Gustaf Rauer

Gustaf Rauer is an old Sportal veteran, who wrote on the site already between 2013 and 2015. After a few years of absence, he was back in the autumn of 2018, and became a welcome new addition. Gustaf has a broad area of ​​knowledge and follows more or less all football. He has previously written for Norra Skåne and Fotbolliblekinge.In addition to writing for Sportal, Gustaf Rauer studies journalism at Lund University. He is also a big Football Manager enthusiast.

127 Artiklar