Valladolid - Villarreal, 13/5: Speltips & stream

Villarreal, Spain. 18th Mar, 2021. Gerard Moreno of Villarreal CF seen in action during the UEFA Europa League Round of 16 Second Leg match between Villarreal and Dynamo Kyiv at Estadio de la Ceramica in Villarreal. Credit: Xisco Navarro/SOPA Images/ZUMA

 

Både Valladolid och Villarreal kommer till denna match med storförluster i ryggen. Det hör verkligen inte till vardagen. Inte hos något av lagen.

Trots en massiv bollinnehav torskade Valladolid med hela 0-3 på Mestalla mot Valencia, som hade precis bytte tränare och fått en effekt av detta.

Villarreal var trötta, som vi förutspådde, mot Celta Vigo och klarade inte av att hålla fokuset upp i 2-4 förlusten.

Eftersom både Valladolid och Villarreal är skickliga på att försvara sig tippar vi att allting återgår till det normala. Då kan vi förvänta oss en stängd match.

 

Streama Valladolid - Villarreal på Unibet

Se massor av fotboll från La Liga

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Valladolid – Villarreal, La Liga
Avspark: Den 2021-05-13, kl. 19:00
Vart: José Zorrilla Stadium
Live stream: > Se hos Unibet
TV-kanal: Cmore
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 1.90 hos Unibet)

Se Valladolid – Villarreal stream

Som medlem hos Unibet så kan man streama alla matcher från La Liga. Det innebär naturligtvis att du kan se Valladolid – Villarreal på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Unibet via länken.

För att titta på Valladolid – Villarreal live stream hos Unibet följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Unibet
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama La Liga!

 

Speltips & odds

 

Spänningen lever i högsta grad i botten av den spanska La Liga tabellen. Med 3 omgångar kvar är det 6 lag som fortfarande kan åka ut. Valladolid är ett av lagen. De har näsan precis ovanför vattenytan. Men det är endast en poäng ner till nedflyttningszonen. Det är bara två poäng ner till jumbo platsen. Ni fattar.

Alla poäng är livsviktiga.

Innan förlusten mot Valencia hade Valladolid radat upp en massa kryssmatcher. Valladolid är svåra att bryta ner och besegra. Därför erbjuder spelbolagen också dubbla deger på en bortaseger till Villarreal. Någon hemmafördel är det inte tal om för Valladolid, som ytterst sällan själva gör fler än ett mål i sina matcher. Fast när de inte heller släpper in så många mål blir det poäng, till slut, trots allt.

I och med förlusten hemma mot Celta Vigo har Villarreal halkat efter i tabellen och tappat sin Europa League plats. Både Real Sociedad och Real Betis vann sina ligamatcher under omgång 35. Det var förståss inte bra för Villarreal.

På grund av förlusten behöver Villarreal vinna sina kvarstående matcher, samtidigt som någon av Real Sociedad eller Real Betis tappar poäng, för att de ska återta sin plats. Det finns dock en väg till att gå. Europa League finalen. Där ska Villarreal möta Man United i slutet av säsongen, på neutral mark. Vinnaren får en biljett till Champions League.

Allting kan sluta väl för Villarreal. Europa League finalen är också matchen som de lägger allt fokus på. Villarreal har Gerard Moreno på topp, som har nätat 21 gånger på 30 matcher och är ett ständigt hot för motståndarna.

Men nu är det kamp för överlevnad och då återgår Valladolid till sin spelfilosofi där laget kommer att försvara sig med samtliga spelare, i hopp om poäng.

Så något målregna ska vi inte vänta oss. Vid en ledning kommer det ledande laget att försvara ledningen med näbbar och klor.

 

 

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.90
  • Bettingsida: Unibet

 

Troliga startelvor inför matchen

Valladolids möjlig startuppställning:

Masip; Janko, Sanchez, El Yamiq, Olaza; Fernandez, Alcaraz, Mesa; Hervias, Weissman, Plano.

Villarreals möjlig startuppställning:

Asenjo; Pena, Albiol, Torres, Pedraza; Trigueros, Capoue, Parejo, Pino; Alcacer, Moreno.

 

Andra nyheter:

André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg
Barcelona – Real Madrid: Se live stream & TV (19/3)
Barcelona - Real Madrid: Se live stream & TV (19/3)
El Clasico mellan Barcelona och Real Madrid väntas bli ett helt öppet möte. Se hur du streamar gigantmötet online eller ser det på en TV.
16 mars, 2023 | Katten Jansson
Stryktipset – 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Ta del av speltips och matchanalyser inför Stryktipset den 18 mars. Vi spelar 96 rader.
16 mars, 2023 | Emil Sandberg