Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 25 nov, 2023

Tottenham – Aston Villa 26/11: Stream, odds & speltips

Söndagens inledande Premier League-match står mellan Tottenham och Aston Villa, med avspark klockan 15:00.

Det blir ett spännande möte när Aston Villa reser till London. Vi står inför ett Tottenham med en överflöd av skador och en mindre imponerande formkurva, som möter ett starkt bortalag som definitivt kommer att satsa på att säkra tre poäng. Följ med oss när vi går igenom allt inför matchen, presenterar speltips och odds samt visar hur du enkelt kan streama detta Premier League-möte i London.

Vad: Tottenham – Aston Villa, Premier League
När: Den 26/11, kl. 15:00
Vart: Tottenham Hotspur Stadium
Speltips: Aston Villa vinner (2.65 hos Expekt)
Livestream: > Viaplay

Aston Villa vinner

Odds = 2.65
Bonus: Få 1500 kr i gratisspel hos Expekt
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
Tottenham Hotspur vs Aston Villa Match Outcome
Match Starts 26/11 15:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Tottenham kommer till matchen med ett överflöd av skador på sin lista, samt ett par avstängningar.
 • Aston Villa befinner sig i fin form och har vunnit fem av sina sex senaste tävlingsmatcher.
 • Hemmalaget har haft en bra säsong överlag, men det har varit något tufft på sistone, vilket öppnar upp möjligheter för bortalaget.

Tottenham – Aston Villa stream

Söndagens match mellan Tottenham och Aston Villa, som börjar klockan 15:00, går att streama på Viaplay. För att få tillgång till streamingtjänsten behöver du skapa ett konto, och om du inte redan har ett kan du enkelt göra det genom att följa länken nedan. Se även till att skaffa ett sportabonnemang för att låsa upp samtliga Premier League-matcher och självklart mycket annat.

Vi vill också informera om att matchen mellan Tottenham och Aston Villa är en del av dagens Europatipset. Om du planerar att sätta upp ett systemspel, ta en titt på våra speltips inför matchen och dagen för en bättre insyn kring matcherna.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Tottenham – Aston Villa

Tottenham – Aston Villa speltips

Självklart har vi också utarbetat ett speltips för matchen, och här kommer vi att fokusera på bortalaget som vi anser ha ett mycket bra värde.

Mycket beror såklart på Tottenhams nuvarande form med två raka förluster samt på deras överflöd av skador och ett par avstängningar. Dessa är betydande avbräck. Det imponerande Tottenham vi tidigare var vana vid tror vi inte kommer återuppstå, åtminstone inte i den här matchen. Frågan är om Tottenham kommer att kunna resa sig igen och imponera som de gjorde tidigare.

Lägg därtill att Aston Villa är ett mycket bra lag med en stark trupp och en kvalificerad tränare. Dessutom befinner de sig i en utmärkt form. För Aston Villa är detta en lysande möjlighet att möta Tottenham när laget saknar så många viktiga spelare. Vi tror att Aston Villa kommer att utnyttja denna möjlighet. Laget har trots allt vunnit fem av de sex senaste matcherna och spelar i nuläget på en mycket hög nivå.

Mer odds & betting inför matchen

Vi har även valt att presentera några ytterligare speltips och odds för matchen mellan Tottenham och Aston Villa som vi anser värda att överväga eller åtminstone hålla extra koll på. Naturligtvis bör du alltid göra din egen bedömning och, sist men inte minst, spela ansvarsfullt.

Samtliga odds kommer från spelbolaget Expekt. Detta spelbolag är en utmärkt plattform för dig som gillar sport och betting. Dessutom erbjuder Expekt alla sina nya kunder en fantastisk bonus, nämligen ett gratisspel upp till 1500 kr, vilket utan tvekan är en av de bästa bonusarna på marknaden. Så se till att skapa ett konto hos Expekt idag och dra nytta av deras mycket fina bonus.

Speltips Odds
Aston Villa -1.5 mål 5.00
Rätt resultat: 1-3 17.00
Över 3.5 mål 2.20
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
EM
Danmark mot England i fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds och troliga startelvor. Matchen startar på torsdag klockan 18:00.
19 juni, 2024
skottland schweiz speltips
EM
Skottland och Schweiz möts i den andra gruppspelsomgången av EM 2024. Här ger vi er allt inför matchen, i vårt speltips.
19 juni, 2024
EM
Tyskland mot Ungern i omgång 2, fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds, troliga startelvor och mycket mer från matchen på onsdag klockan 18:00
18 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1714 Artiklar