Örgryte - Landskrona, 6/11: Speltips & stream

Orgryte-Vasalund

 

Örgryte IS möter Landskrona BoIS på Gamla Ullevi i Superettan.

Med 3 omgångar kvar ligger Örgryte i mitten av tabellen, i ingenmanslandet, medan Landskrona fortfarande har en liten chans till att kvala till Allsvenskan.

Formen i Örgrytes sista tredjedel är bra, där anfallarna har nätat i massor. Det ska de även klara av att göra mål Landskrona, som helt har tappat formen.

 

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av fotboll från stora ligor i Europa

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Örgryte – Landskrona, Superettan
Avspark: Den 2021-11-06, kl. 15:00
Vart: Gamla Ullevi
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: DiscoveryPlus
Speltips: Örgryte över 1,5 mål (Odds: 2.02 hos Unibet)

Örgryte – Landskrona stream

 

Du kan streama Örgryte och Landskrona från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Örgryte – Landskrona stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

 

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Örgryte – Landskrona via live stream

 

Speltips & odds

 

Egentligen har inte Örgryte haft något att spela för ett bra tag. Fast det är just då som spelarna har presterat som bäst.

Örgryte är obesegrade i de 4 senaste omgångarna. I 3 av de senaste ligamatcherna har det blivit exakt 2 mål framåt.

Skytteligaledaren Ajdin Zeljkovic (i bild) har kommit upp i 17 baljor. Det är nästan aldrig som han kliver av en fotbollsplan utan att ha hamnat i målprotokollet.

Senast nätade han även i Västerås. Örgryte log då under med 0-2 fram tills 89 minuten då Ajdin Zeljkovic reducerade. På övertid, i minut 94, kvitterade man genom Ailton. Vilken vändning!

Örgryte fick till hela 7 skott på mål och 6 utanför. I vanlig ordning skapar man mycket, med 3 anfallare från start som pressar motståndarna högt i planen.

Mål förväntas Örgryte göra mot ett lag som har stora defensiva bekymmer.

Landskronas försvar har svikigt laget i grevens tid. För två omgångar sedan var Landskrona en kandidat till den 3:e platsen, som innebär kval till Allsvenskan. Men med två raka förluster blir det svårt att komma ikapp.

På resande fot är Landskrona dessutom usla, med bara en poäng under de 5 senaste bortamatcher. Även denna gång släppte Landskrona in 2 mål, i 2-2 mötet mot Trelleborg.

Inte för att hemmaspelet på sistone har varit lysande heller.

Senast blev det storförlust mot Öster på hemmagräs med 1-4. Mittbacken Viktor Wihlstrand drog på sig sitt 3:e gula kort för säsongen och är därmed avstängd mot Örgryte. Ett stort avbräck i defensiven, som redan läcker som ett såll.

Framåt finns Linus Olsson och Robin Eliasson Hofsö. Båda har nätat 6 baljor vardera denna säsong. Det underlättar när försvaret underpresterar och räcker några gånger till segrar och oavgjorda resultat.

Huruvida det blir poäng mot Örgryte återstår att se. Då försvaret i Landskrona fortsatt är sårbart finns det en stor chans att Ajdin Zeljkovic och hans kollegor fortsätter ösa in mål.

Odds på att Örgryte för 4:e ligamatchen i rad ska göra minst 2 mål ligger på dubbla degen i odds. Det är högt och bra och värdefullt.

Därför landar spelet på att Örgryte lyckas näta minst 2 gånger i denna Superettan match mot Landskrona.

 

 

  • Vårt speltips: Örgryte över 1,5 mål i matchen
  • Odds: 2.02
  • Bettingsida: Unibet

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Örgrytes möjlig startuppställning:

Fredrik Andersson; Jonathan Azulay, Marcus Haglind Sangre, Anton Lans; Hampus Dahlqvist, Anel Raskaj, Eric Nohlgren, Elias Gustafson; Jack Cooper Love, Daniel Paulson, Ajdin Zeljkovic.

 

Landskronas möjlig startuppställning:

Amr Kaddoura; Johan Rapp, Philip Andersson, Jonathan Asp, Alexander Tkacz; Jacob Blixt, Filip Ottosson, Melker Heier; Linus Olsson, Robin Eliasson Hofsö, Kevin Jensen.

 

 

Nyheter

VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
5 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman