Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 4 nov, 2021

Örgryte – Landskrona, 6/11: Speltips & stream

Sundsvall – Örgryte, 6/9: Speltips & stream

Örgryte IS möter Landskrona BoIS på Gamla Ullevi i Superettan.

Med 3 omgångar kvar ligger Örgryte i mitten av tabellen, i ingenmanslandet, medan Landskrona fortfarande har en liten chans till att kvala till Allsvenskan.

Formen i Örgrytes sista tredjedel är bra, där anfallarna har nätat i massor. Det ska de även klara av att göra mål Landskrona, som helt har tappat formen.

Vad: Örgryte – Landskrona, Superettan
Avspark: Den 2021-11-06, kl. 15:00
Vart: Gamla Ullevi
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: DiscoveryPlus
Speltips: Örgryte över 1,5 mål (Odds: 2.02 hos Unibet)

Örgryte – Landskrona stream

Du kan streama Örgryte och Landskrona från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Örgryte – Landskrona stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Örgryte – Landskrona via live stream

Speltips & odds

Egentligen har inte Örgryte haft något att spela för ett bra tag. Fast det är just då som spelarna har presterat som bäst.

Örgryte är obesegrade i de 4 senaste omgångarna. I 3 av de senaste ligamatcherna har det blivit exakt 2 mål framåt.

Skytteligaledaren Ajdin Zeljkovic (i bild) har kommit upp i 17 baljor. Det är nästan aldrig som han kliver av en fotbollsplan utan att ha hamnat i målprotokollet.

Senast nätade han även i Västerås. Örgryte log då under med 0-2 fram tills 89 minuten då Ajdin Zeljkovic reducerade. På övertid, i minut 94, kvitterade man genom Ailton. Vilken vändning!

Örgryte fick till hela 7 skott på mål och 6 utanför. I vanlig ordning skapar man mycket, med 3 anfallare från start som pressar motståndarna högt i planen.

Mål förväntas Örgryte göra mot ett lag som har stora defensiva bekymmer.

Landskronas försvar har svikigt laget i grevens tid. För två omgångar sedan var Landskrona en kandidat till den 3:e platsen, som innebär kval till Allsvenskan. Men med två raka förluster blir det svårt att komma ikapp.

På resande fot är Landskrona dessutom usla, med bara en poäng under de 5 senaste bortamatcher. Även denna gång släppte Landskrona in 2 mål, i 2-2 mötet mot Trelleborg.

Inte för att hemmaspelet på sistone har varit lysande heller.

Senast blev det storförlust mot Öster på hemmagräs med 1-4. Mittbacken Viktor Wihlstrand drog på sig sitt 3:e gula kort för säsongen och är därmed avstängd mot Örgryte. Ett stort avbräck i defensiven, som redan läcker som ett såll.

Framåt finns Linus Olsson och Robin Eliasson Hofsö. Båda har nätat 6 baljor vardera denna säsong. Det underlättar när försvaret underpresterar och räcker några gånger till segrar och oavgjorda resultat.

Huruvida det blir poäng mot Örgryte återstår att se. Då försvaret i Landskrona fortsatt är sårbart finns det en stor chans att Ajdin Zeljkovic och hans kollegor fortsätter ösa in mål.

Odds på att Örgryte för 4:e ligamatchen i rad ska göra minst 2 mål ligger på dubbla degen i odds. Det är högt och bra och värdefullt.

Därför landar spelet på att Örgryte lyckas näta minst 2 gånger i denna Superettan match mot Landskrona.

  • Vårt speltips: Örgryte över 1,5 mål i matchen
  • Odds: 2.02
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Örgrytes möjlig startuppställning:

Fredrik Andersson; Jonathan Azulay, Marcus Haglind Sangre, Anton Lans; Hampus Dahlqvist, Anel Raskaj, Eric Nohlgren, Elias Gustafson; Jack Cooper Love, Daniel Paulson, Ajdin Zeljkovic.

Landskronas möjlig startuppställning:

Amr Kaddoura; Johan Rapp, Philip Andersson, Jonathan Asp, Alexander Tkacz; Jacob Blixt, Filip Ottosson, Melker Heier; Linus Olsson, Robin Eliasson Hofsö, Kevin Jensen.

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar