Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 31 jul, 2021

Motherwell – Hibernian, 1/8: Speltips & stream

Fotboll ska spelas på Stadion.

Motherwell har en tuff premiär i skotska Premiership när förra säsongens tabelltrea Hibernian, som redan är i form, gästar dem.

Efter att ha vunnit 3 av 4 enkla matcher i Skotska ligacupen är Motherwell spelarna uppvärmda och reda att börja ligaspelet.

Det är även Hibernian, som har haft en framgångsrik försäsong och slagit ut FC Santa Coloma i Europa Conference League, i två matcher.

Hibernian har fortsatt där de slutade förra säsongen, med att imponera stort. Formen och spelet ska räcka för att överkomma Motherwell i premiären.

Vad: Motherwell – Hibernian, Premiership
Avspark: Den 2021-08-01, kl. 17:30
Vart: Fir Park
Live stream: > Se hos Bet365
Speltips: Hibernian (Odds: 2.15 hos Bet365)

Se Motherwell – Hibernian stream

Som medlem hos Bet365 kan man streama många ligamatcher från skotska Premiership. Det innebär att du kan se matchen mellan Motherwell och Hibernian på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Motherwell – Hibernian live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama ligamatcher från Skottland

Speltips & odds

Motherwell hade stora problem förra säsongen, då de slutade i så kallade nedflyttningsgruppen. När huvudsäsongen var färdigspelad hade de tagit 35 poäng efter 33 omgångar. När slutspelet i nedflyttningsgruppen var klar kom de upp i 45 poäng efter ytterligare 5 omgångar.

Mot de sämre lag kan Motherwell matcha sig, men mot de bästa lagen har de ytterst lite att sätta emot.

Målet för denna säsong är att komma bland de 6 bästa lagen, som spelar Championship slutspelet.

Förberedelserna har gått vägen där Motherwell ligger i topp av sin ligacupgrupp efter segrar över Queen’s Park, Queen of the South och Annan Athletic, samt en förlust mot Airdrieonians. Anmärkningsvärt är ändå att Motherwell har släppt in lite för många mål mot dessa mindre bra skotska lag.

Efter en framgångsrik förra säsong kommer Hibernian managern Jack Ross vilja upprepa bedriften. Även om Hibernian hade en bit upp till Rangers och Celtic i toppen av tabellen så tog de 56 poäng efter 33 omgångar.

Framgången har lett till Europa Conference League kval, där de gick in i den andra kvalomgången. Där ställdes de mot FC Santa Coloma. Hemmamötet vanns med 3-0, efter två mål av Martin Boyle och ett mål från Kevin Nisbet. I returen i Andorra blev det 2-1, där Hibernian också dominerade matchen. Mål gjordes av Jamie Murphy och Daniel MacKay.

I den tredje kvalomgången är det kroatiska Rijeka som står för motståndet.

Det har gått lysande för Hibernian även i vänskapsmatcherna där självaste Arsenal har slagits med 2-1 och därefter Raith Rovers med 3-1. Det är gott om målskyttar i Hibernian, som redan har hittat formen. Den ska räcka till att plocka alla poäng när Hibernian är på resande fot i Motherwell.

Därför landar spelet på att Hibernian tar alla poäng i premiären.

  • Vårt speltips: Hibernian vinner matchen
  • Odds: 2.15
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Motherwells möjlig startuppställning:

Kenny; O’Donnell, O’Connor, Lamie, Carroll; Woolery, Slattery, Maguire, Amaluzor; Watt, Van Veen.

Hibernians möjlig startuppställning:

Macey; McGinn, Porteous, Hanlon, Doig; Gogic, Newell; Boyle, Allan, MacKay; Nisbet.

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar