Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 30 apr, 2022

Mjällby – Helsingborg (1/5): Stream, speltips & odds

Mjällby Helsingborg speltips stream

Intressant match mellan Mjällby och Helsingborg, två lag som tippats i botten. Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar hur ni hittar en Mjällby – Helsingborg live stream.

På söndag den 1 maj får vi hela fyra matcher från Allsvenskan. I Blekinge tar Mjällby emot Helsingborg, i en match mellan två lag som av många tippats att åka ur serien. Fem omgångar in på säsongen ligger Helsingborg på kvalplats, men Mjällby däremot ligger fyra.

Ta del av våra tankar inför matchen, och läs vårt speltips. Hitta även information om hur ni gör för att streama Mjällby – Helsingborg live.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Mjällby AIF – Helsingborgs IF
Matchstart Kl. 15:00, den 1/5
Vart: Strandvallen
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 3
Speltips: Mjällby vinner (1,83 hos Bet365)

Inför matchen

  • Mjällby har hållit nollan i fyra av fem matcher, och lagets enda förlust kom mot tabellettan Hammarby.
  • Helsingborg har bara vunnit en match, och har fått en trög start på årets säsong.
  • När Helsingborg var på besök senast, hösten 2020, vann Mjällby med 3-2.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’qT5bw6Lz0ZqJgkAuFQXFcH4QEXSZY6aGK4Opk8Ke’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Mjällby – Helsingborg

Det är ingen svår match att hitta en Mjällby – Helsingborg stream att se direkt på nätet. För att titta på matchen behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan online.

Det går bra att ha igång er Mjällby – Helsingborg live stream från vilken enhet ni vill. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta, och har ni en Chromecast kan ni dessutom koppla över sändningen av er fotboll stream till TV-skärmen.

Vi hoppas och tror att ni som väljer att streama Mjällby – Helsingborg live kommer att få en trevlig stund framför skärmen. Hos Discovery får ni alltid hög kvalitet på bild och ljud, och dessutom är kommentatorerna – såväl huvudkommentatorer som experter – mycket skickliga.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Mjällby – Helsingborg live

Speltips & odds: Mjällby – Helsingborg

Mjällby var ett av lagen som experterna trodde skulle sluta i botten. Redan ifjol såg det länge ut att bli nedflyttning, eller åtminstone kamp in i det sista om kontraktet, men på hösten fick man ordning på skutan och hängde kvar rätt bekvämt. Sedan dess har dock nyckelspelare som Joel Nilsson, Amin Sarr och Kadir Hodzic lämnat, och så även succétränaren Anders Torstensson.

Nye tränaren Andreas ”Brännan” Brännström har hur som helst fått riktigt god ordning på det här laget. Man har hållit nollan i fyra matcher av fem, och endast förlorat mot serieledaren Hammarby. Segrar har det blivit mot Elfsborg, Djurgården och Sirius. Alla andra väntar på att tappet och fallet ska komma, men än så länge fortsätter laget från Listerlandet att leverera.

På söndag ställs Mjällby mot Helsingborg, som är den av nykomlingarna som flest har trott på. Fem omgångar in på säsongen ligger HIF på kvalplats, och har bara vunnit en match. Till lagets försvar skall dock sägas att man haft ett riktigt tufft schema, då man mött i tur och ordning Hammarby, IFK Göteborg, Sirius (nåja), Elfsborg och Häcken.

Här tror vi att Mjällby vinner. Laget har sett väldigt stabilt ut, och som sagt endast förlorat mot Hammarby. Senast blev det visserligen ”bara” kryss mot Varberg, men de där bortamatcherna mot Joachim Perssons gäng är inte enkla. Vi tror att man slår Helsingborg här på hemmaplan, och spelar den raka 1:an till 1,83 gånger insatsen. Spelet finnes hos Bet365.

  • Vårt speltips: Mjällby vinner
  • Odds: 1,83
  • Spelsida: Bet365

Ni får gärna kolla in fler speltips från Allsvenskan.

Annan betting på matchen

Vårt tips landar på Mjällby, men det finns gott om fler spel att kolla in.

Speltips Odds från Bet365
Båda lag gör mål – Nej 1,75
Under 2,5 mål 1,61
Över 2,5 mål 2,25

Relaterat

topptipset
Äntligen får vi in lite svensk fotboll i Topptipset den 26 februari. Blandat med Premier League, La Liga och Serie A!
26 februari, 2024
topptipset
Missa inte topptipset under fredagen den 23/2. Flera intressanta matcher tar plats i Svenska Spels kupong.
23 februari, 2024
stryktipset
Lördagen den 24 februari bjuder på en omgång av Stryktipset. Vi ger speltips inför alla matcher i kuponger - och ger förslag på rader att spela på!
23 februari, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar