Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 10 sep, 2021

Luleå – Linköping, 11/9: Speltips & stream

Luleå – Linköping, 11/9: Speltips & stream

I SHL premiären ställs topptippade Luleå HF mot Linköping HC, där hemmalaget är stora favoriter till seger.

Luleå har förstärkt truppen med forwarden Linus Omark (i bild) som kommer att bidra med mycket i anfallsspelet.

Linköping själva är bra nog framåt och står för en offensiv hockey. Därför är chansen stor att något av lagen gör ett tidigt mål i debuten.

Vad: Luleå – Linköping, SHL
Avspark: Den 2021-09-11, kl. 18:00
Vart: Coop Norrbotten Arena
TV-kanal: Cmore
Speltips: Mål före 10:00 (Odds: 1.85 hos Bet365)

Det är inne hos Bet365 Sverige som vi hittar oddsen inför matchen. Där kan du spela på bra odds inför SHL premiären. Bet365 ärt en av de bästa sidor för att spela med oddsboost eller free bets inför dina matcher.

Luleå – Linköping stream

Det är inne hos Cmore som du kan streama Luleå och Linköping från SHL. Du kommer att kunna bli medlem helt gratis på deras hemsida.

För att sedan kunna se ishockey via live stream från Luleå – Linköping så krävs ett abonnemang. Du behöver med andra ord uppgradera ditt konto till ett premium. Du kan välja mellan flera olika paket som Cmore erbjuder dig att köpa. Var noga med att se till att paketet du väljer ger dig tillgång till Luleå – Linköping live stream.

För att så snabbt som möjligt kunna komma igång med att sända Luleå – Linköping stream så har vi skapat en lista. Där hittar du vilka steg som krävs för att se SHL.

  • Klicka dig till Cmore
  • Registrera ett konto helt gratis
  • Välj ett abonnemang
  • Gå till alla live streams
  • Starta live stream för Luleå – Linköping

Det är fullt möjligt att använda dig av både dator och mobil om du vill se matchen. Du kommer utan problem kunna öppna matchen i den enhet som passar dig allra bäst.

Speltips & odds

Spelbolaget Bet365 har Luleå som en andrahandskandidat i SHL, efter Färjestad, till att vinna SM-guld 2022.

Det blev en 5:e plats för Luleå förra säsongen, med en stark avslutning på grundserien, där laget öste in mål och vann de sista 3 matcherna.

I playoffen krävdes det en 7:e match för att Skellefteå skulle slå ut dem, där Luleå hade 3-2 i matcher.

Till denna säsong har man storsatsat. Managern Thomas ”Bulan” Berglund har fått in in klassvärvningar i form av Linus Omark, från Salavat Yulayev Ufa, samt även Brendan Shinnimin, Linus Fröberg, Konstantin Komarek och Julius Honka, för att nämna några.

Att Luleå också har lyckats behålla vassa pjäser är en indikation på att laget satsar denna säsong och ses som en av guldfavoriterna.

Försäsongen har varit lyckosam med 5 segrar på 6 kamper. Senast blev det hela 7-3 mot Timrå.

Med dessa förutsättningar går Luleå in som klara favoriter i denna match. Det råder ingen tvekan om att de ska vara favoriter också, eftersom de tippas bli ett topplag. De är hemmastarka och har haft det lätt mot Linköping.

Gästerna har ändå hög kapacitet.

Det har varit några tunga säsonger för Linköping, som kom på en 12:e plats förra säsongen. De missade nedflyttningskampen, play out, med 5 poäng före Brynäs. I slutet av säsongen blev det hela 1-7 hemma mot Luleå. Linköping förlorade även de övriga 3 möten mot Luleå.

Så Linköping väntas bli ett bottenlag som kommer att hamna på den nedre halvan av tabellen även denna säsong.

Fast laget har förstärkts, med bland annat NHL-meriterade Marcus Högberg i målet. Framåt finns det starka pjäser. Linköping är ett offensivt och underhållande hockeylag, som ändå tar för sig och går ut för att vinna sina matcher.

Om de räcker till mot Luleå återstår att se.

Båda lagen är starka framåt där kedjan med Linus Omark, Linus Fröberg och Brendan Shinnimin lätt kan bli den avgörande faktorn i debuten. Linköping kan inte matcha den kedjan men är fullt kapabla till att ställa till det för alla motståndare, med deras vassa forwards.

Känslan är att det blir, som senast när lagen möttes, full fart framåt direkt från stunden att pucken släpps ner på isen.

Därför landar spelet på att vi får se ett mål innan matchuren har slagit 10:00.

  • Vårt speltips: Mål först matchminut 10:00
  • Odds: 1.85
  • Bettingsida: Bet365

Nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar