Luleå - Linköping, 11/9: Speltips & stream

Vladivostok, Russia. 31st Jan, 2020. VLADIVOSTOK, RUSSIA - JANUARY 31, 2020: Salavat Yulayev Ufa's Linus Omark celebrates victory in a 2019/2020 KHL Regular Season ice hockey match between Admiral Vladivostok and Salavat Yulayev Ufa at Fetisov Arena; Sala

 

I SHL premiären ställs topptippade Luleå HF mot Linköping HC, där hemmalaget är stora favoriter till seger.

Luleå har förstärkt truppen med forwarden Linus Omark (i bild) som kommer att bidra med mycket i anfallsspelet.

Linköping själva är bra nog framåt och står för en offensiv hockey. Därför är chansen stor att något av lagen gör ett tidigt mål i debuten.

 

Vad: Luleå – Linköping, SHL
Avspark: Den 2021-09-11, kl. 18:00
Vart: Coop Norrbotten Arena
TV-kanal: Cmore
Speltips: Mål före 10:00 (Odds: 1.85 hos Bet365)

 

Det är inne hos Bet365 Sverige som vi hittar oddsen inför matchen. Där kan du spela på bra odds inför SHL premiären. Bet365 ärt en av de bästa sidor för att spela med oddsboost eller free bets inför dina matcher.

Luleå – Linköping stream

Det är inne hos Cmore som du kan streama Luleå och Linköping från SHL. Du kommer att kunna bli medlem helt gratis på deras hemsida.

För att sedan kunna se ishockey via live stream från Luleå – Linköping så krävs ett abonnemang. Du behöver med andra ord uppgradera ditt konto till ett premium. Du kan välja mellan flera olika paket som Cmore erbjuder dig att köpa. Var noga med att se till att paketet du väljer ger dig tillgång till Luleå – Linköping live stream.

För att så snabbt som möjligt kunna komma igång med att sända Luleå – Linköping stream så har vi skapat en lista. Där hittar du vilka steg som krävs för att se SHL.

  • Klicka dig till Cmore
  • Registrera ett konto helt gratis
  • Välj ett abonnemang
  • Gå till alla live streams
  • Starta live stream för Luleå – Linköping

Det är fullt möjligt att använda dig av både dator och mobil om du vill se matchen. Du kommer utan problem kunna öppna matchen i den enhet som passar dig allra bäst.

 

Speltips & odds

 

Spelbolaget Bet365 har Luleå som en andrahandskandidat i SHL, efter Färjestad, till att vinna SM-guld 2022.

Det blev en 5:e plats för Luleå förra säsongen, med en stark avslutning på grundserien, där laget öste in mål och vann de sista 3 matcherna.

I playoffen krävdes det en 7:e match för att Skellefteå skulle slå ut dem, där Luleå hade 3-2 i matcher.

Till denna säsong har man storsatsat. Managern Thomas ”Bulan” Berglund har fått in in klassvärvningar i form av Linus Omark, från Salavat Yulayev Ufa, samt även Brendan Shinnimin, Linus Fröberg, Konstantin Komarek och Julius Honka, för att nämna några.

Att Luleå också har lyckats behålla vassa pjäser är en indikation på att laget satsar denna säsong och ses som en av guldfavoriterna.

Försäsongen har varit lyckosam med 5 segrar på 6 kamper. Senast blev det hela 7-3 mot Timrå.

Med dessa förutsättningar går Luleå in som klara favoriter i denna match. Det råder ingen tvekan om att de ska vara favoriter också, eftersom de tippas bli ett topplag. De är hemmastarka och har haft det lätt mot Linköping.

Gästerna har ändå hög kapacitet.

Det har varit några tunga säsonger för Linköping, som kom på en 12:e plats förra säsongen. De missade nedflyttningskampen, play out, med 5 poäng före Brynäs. I slutet av säsongen blev det hela 1-7 hemma mot Luleå. Linköping förlorade även de övriga 3 möten mot Luleå.

Så Linköping väntas bli ett bottenlag som kommer att hamna på den nedre halvan av tabellen även denna säsong.

Fast laget har förstärkts, med bland annat NHL-meriterade Marcus Högberg i målet. Framåt finns det starka pjäser. Linköping är ett offensivt och underhållande hockeylag, som ändå tar för sig och går ut för att vinna sina matcher.

Om de räcker till mot Luleå återstår att se.

Båda lagen är starka framåt där kedjan med Linus Omark, Linus Fröberg och Brendan Shinnimin lätt kan bli den avgörande faktorn i debuten. Linköping kan inte matcha den kedjan men är fullt kapabla till att ställa till det för alla motståndare, med deras vassa forwards.

Känslan är att det blir, som senast när lagen möttes, full fart framåt direkt från stunden att pucken släpps ner på isen.

Därför landar spelet på att vi får se ett mål innan matchuren har slagit 10:00.

 

 

  • Vårt speltips: Mål först matchminut 10:00
  • Odds: 1.85
  • Bettingsida: Bet365

 

 

Nyheter

Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg