Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 26 maj, 2021

Landskrona – Örgryte, 29/5: Speltips & stream

GAIS – Öster, 4/5: Speltips & stream

 

Det är svårt att förutspå vinnaren av Landskrona och Örgryte kampen. Går man på form så är det en fördel Landskrona, som har fått ut en bra utdelning.

Landskrona har 12 poäng efter 7 omgångar, men en förlust i ryggen.

Örgryte har också en förlust i ryggen och bara 5 poäng i tabellen.

Då båda lagen alltid går för en seger finns det ett värde att hämta i att båda lyckas göra minst ett mål vardera.

 

Vad: Landskrona – Örgryte, Superettan
Avspark: Den 2021-05-29, kl. 13:00
Vart: Landskrona Idrottsplats
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Båda lag gör mål (Odds: 1.90 hos Bet365)

Landskrona – Örgryte stream

Du kan streama Landskrona – Örgryte från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Landskrona – Örgryte kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Landskrona – Örgryte via live stream

 

Speltips & odds

 

Detta möte behöver inte alls bli lika målsnålt och tråkigt som spelbolagen befarar. Det finns en hel del saker som båda lagen har gemensamt.

Till och börja med spelar båda lagen med 3 anfallare på topp. Det är en offensiv fotboll som gäller i båda lägren.

Just offensiven har fungerat utmärkt i Landskronas trupp, där laget har nätat i samtliga 7 matcher. Hemmaspelet har varit starkt och det är just där som alla 3 segrar har kommit. Med 6 mål på 4 hemmamatcher går det att lita på att Landskrona nätar på hemmaplan.

Problemet är defensiven, som är lite sådär. Det är inget fel på defensiven men ingen riktig stabilitet heller. I den senaste matchen släppte de in 3 mål mot Jönköpings Södra, samt även ett mål i matchen innan mot Falkenberg.

Liknande situation är det för Örgryte också, som dock har fått en betydligt sämre utdelning. Örgryte ligger nästsist i tabellen. Laget har haft svårt med att plocka poäng och förlorat 4 av de 7 inledande matcherna.

Försvaret underpresterar rejält med 12 insläppta mål. I snitt släpper Örgryte in 2 mål per bortamatch. Däremot är de vassa i sin offensiv, speciellt när de är på resande fot. På 4 bortamatcher har det blivit 5 baljor.

Det stora misslyckandet ligger i hemmaspelet för Örgryte. Där är de sämst i Allsvenskan med endast en poäng på 3 hemmamöten.

På resande fot har Örgryte spelat mer avslappnat och då har det blivit utdelning också.

Offensiven är stark med bra spelare, som ännu inte har fått ut sin rätta utdelning. Fast det kommer att komma.

I samtliga bortamatcher har Örgryte nätat och har en stor chans att upprepa den bedriften i Landskrona.

 

 

  • Vårt speltips: Båda lag gör mål i matchen
  • Odds: 1.90
  • Bettingsida: Bet365

 

 

Troliga startelvor inför matchen

Landskronas möjlig startuppställning:

Amr Kaddoura; Alexander Tkacz, Andreas Murbeck, Viktor Wihlstrand, Jonathan Asp; Filip Olsson, Sumar Almadjed, Filip Ottosson; Melker Heier, Linus Olsson, Kevin Jensen.

Örgrytes möjlig startuppställning:

Fredrik Andersson; Jonathan Azulay, Marcus Haglind Sangre, Anton Lans; Hampus Dahlqvist, Lukas Lagerfeldt, Kevin Ackermann, Daniel Paulson; Herman Sjögrell, Ailton, Ajdin Zeljkovic.

 

Andra nyheter

europatipset 26 november
europatipset
Den europeiska ligafotbollen är tillbaka, och här finner ni vår Europatipskupong! Vi spelar ett 96-raderssystem.
24 november, 2023
stryktipset 25 november
stryktipset
Vi ger er allt inför Stryktipset lördagen den 25 november. Ta del av vår fullständiga analys till alla matcher, med spelförslag!
23 november, 2023
nyheter
Spela på betting inom vintersport. Vi kan tipsa om Nordicbet för att spela på de bästa oddsen under vinterns sporter!
21 november, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1577 Artiklar