Juventus - Inter, 15/5: Stream, speltips & odds

Juventus Inter speltips stream

Juventus och Inter möts i Serie A under lördagen. Hemmalaget jagar Champions League-plats, medan bortalaget spelar för äran. Ta del av vårt speltips till matchen, och kolla in hur du gör för att streama Juventus – Inter!

Juventus har gjort en väldigt svag säsong, och ligger på femte plats i Serie A. Nu är det bara vinst som gäller i de två sista matcherna, om säsongen ska kunna räddas någorlunda. Inter har redan vunnit Serie A, men tro inte att Antonio Contes mannar slår av på takten för det.

Här kan ni läsa allt inför matchen mellan de regerande mästarna och de nykrönta. Kolla in vårt speltips till matchen, och hitta en Juventus – Inter stream!


Streama Serie A på Bet365

Se fotboll från Italien m.m. hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Juventus – Inter
Matchstart Kl. 18:00, den 15/5
Vart: Allianz Stadium
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Fotboll
Speltips: Inter (3,20 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Inter har redan vunnit ligan, och har bara att spela av de sista matcherna.
  • Juventus ligger på femte plats, och är pressade att vinna för att ha chansen att nå Champions League.
  • Höstmötet lagen emellan slutade 2-0 till Inter, efter mål av Arturo Vidal och Nicolo Barella.

Streama Juventus – Inter live

Hur gör man för att streama Juventus – Inter live på nätet? För att se matchen från Serie A direktsänt behöver du bara skaffa ett konto på Bet365, och där göra en insättning på minst 50 kronor. När det är gjort kan du börja se matchen direkt via en fotboll live stream. På Bet365 kan du streama alla matcher från Serie A.

Se matchen från valfri enhet. Koppla upp din Juventus – Inter live stream direkt från valfri enhet, och titta via mobil, dator eller surfplatta. Sändningen håller hög kvalitet, vad gäller bild och ljud.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto
  3. Gör en insättning på minst 50 kr
  4. Streama Juventus – Inter live!

Speltips inför matchen

Inter säkrade ligasegern häromveckan, men visar inga tendenser på baksmälla. Den första matchen efter att titeln var i hamn slutade i en seger med 5-1 mot Sampdoria, och sedan vann man mot Roma med 3-1.

Det är just det som är Antonio Contes signum, att aldrig någonsin låta sitt lag slappna av. Här jobbar man, här springer man och här vilar man inte för en sekund så länge säsongen är igång. Italienaren har dessutom gjort klart för media att man ska göra allt för att vinna resterande matcher och ta så många poäng som möjligt, och därför har vi en riktigt spännande toppfajt att se fram emot denna lördagsafton.

De nykrönta mästarna Inter gästar de regerande mästarna Juventus, som har mer än äran och stoltheten att spela för. Hela Juventus säsong har varit ett riktigt bottennapp, och man ligger så långt ner som på femte plats. Ännu finns möjligheten att ta en Europaplats, men då krävs antagligen sex poäng på de två sista matcherna. Dessutom är man beroende av att Milan eller Napoli tappar poäng.

Med tanke på att Inter trots säkrad titel kommer att ge sitt yttersta för att vinna den här matchen, tror vi att de vinner även fast ”Juve” har mer att spela för. Inter har visat att man den här säsongen är ett bättre lag än Juventus, och tror att de vinner matchen. Vi spelar den raka 2:an, som vi finner till 3,10 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Inter vinner
  • Odds: 3,20
  • Spelsida: Bet365

Relaterade artiklar

VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM-tipset – 29 november (29/11): Tips, förslag & analys
VM-tipset - 29 november (29/11): Tips, förslag & analys
Dags för ny omgång av VM-tipset! Svenska Spels kupong har spelstopp tisdag 29 november klockan 19:59.
28 november, 2022 | Emil Sandberg