Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 21 okt, 2021

Jönköpings Södra – Örgryte, 23/10: Speltips & stream

Sundsvall – Örgryte, 6/9: Speltips & stream

Spelbolag har ingen favorit till seger i Superettan mötet mellan Jönköpings Södra och Örgryte IS.

Jönköpings Södra befinner sig i ingenmanslandet, på en 8:e plats med 33 poäng efter 25 omgångar i serien.

Örgryte är snäppet sämre och ligger på en 10:e plats, med 3 poäng färre och en nästan identisk målskillnad.

Inget av lagen har en seger under de 5 senaste omgångarna, där de har spelat en offensiv och attraktiv fotboll.

Vad: Jönköpings Södra – Örgryte, Superettan
Avspark: Den 2021-10-23, kl. 15:00
Vart: Stadsparksvallen
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: DiscoveryPlus
Speltips: Över 2,5 mål (Odds: 1.77 hos Unibet)

Jönköpings Södra – Örgryte stream

Du kan streama Jönköpings Södra och Örgryte från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Jönköpings Södra – Örgryte stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Jönköpings Södra – Örgryte via live stream

Speltips & odds

Länge har Jönköpings Södra legat i ingenmanslandet, där det har krävts för många poäng för att utmana om en uppflyttning. Fast i och med att laget inte har tagit någon seger på ett bra tag så har de 5 poäng ner till bottenstriden.

Den vill man gärna undvika.

Sedan mitten av september månad 2021 har Jönköpings Södra drabbats av en formsvacka. De är utan seger i 8 raka matcher i Superettan, där 5 av dem har förlorats.

Nu är det 5 omgångar kvar så det gäller verkligen att plocka poäng, för att inte riskera något tråkigt.

Jönköpings Södra har bra spelare i truppen. Bäst har det gått för mittfältaren Robin Book, som har nätat 6 gånger sant anfallaren Eric Johana Omondi, som också har hittat nätmaskorna 6 gånger.

Till detta möte har man Fredric Fendrich avstängd, på grund av för många gula kort.

Formen är sådär med en 0-2 förlust i ryggen mot Landskrona BoIS, där anfallarna Kevin Jensen och Linus Olsson nätade. Med 31 insläppta mål har Jönköpings Södra vissa bekymmer i defensiven, som Örgryte kan ta vara på.

I Örgryte är det en viss Ajdin Zeljkovic (i bild) som gör en magisk säsongen. Hittills har har nätat 14 mål och leder skytteligan i Allsvenskan. Det är i princip hälften av lagets 29 mål.

Han blev målskytt även senast när Örgryte kryssade hemma mot Trelleborg. Gästerna ledde med 2-0, men Ajdin Zeljkovic reducerade och Daniel Paulson kvitterade till slutresultatet 2-2.

Örgryte skapade mycket och fick till 8 skott på mål och ytterligare 6 skott som missade buren.

Under de 6 senaste ligamatcherna har Örgryte både nätat och släppt in mål. Försvaret är inget vidare med 33 insläppta mål. Så chansen är liten att Örgryte lyckas stänga igen mot Jönköpings Södra.

Då både Jönköpings Södra och Örgryte har en massiv styrka framåt, samtidigt som de är sårbara i defensiven, ska det inte erbjudas 1.77 i odds på att vi får över 2,5 mål i mötet. Chansen till ett målkalas är betydligt större än så.

Denna över/under lina borde passeras 2 gånger på 3 försök. Det ger oddset 1.50. Så allt högre odds är detta är av värde.

Därför landar spelet på att Jönköpings Södra och Örgryte tillsammans lyckas näta minst 3 gånger i detta Superettan möte.

  • Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.77
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Jönköpings Södras möjlig startuppställning:

Frank Pettersson; Daniel Strandsäter, Marcus Degerlund, Adam Ben Lamin, Jesper Svensson; Junes Barny, Marko Nikolic, Daniel Ljung; Edin Hamidovic, Elias Nordström, Adrian Edquist.

Örgrytes möjlig startuppställning:

Fredrik Andersson; Jonathan Azulay, Marcus Haglind Sangre, Arvid Brorsson, Hampus Dahlqvist; Anel Raskaj, Eric Nohlgren, Elias Gustafson; Daniel Paulson, Jack Cooper Love, Ajdin Zeljkovic.

Nyheter

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar