Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 22 mar, 2022

Italien – Nordmakedonien (24/3): Stream, speltips & odds

Italien Nordmakedonien speltips stream

Italien och Nordmakedonien gör upp i playoff till VM 2022. Här ger vi er vårt speltips till mötet, och visar hur ni gör för att streama Italien – Nordmakedonien live.

Det är dags för playoff till VM 2022! På torsdag kväll spelas fyra matcher i det europeiska playoff-spelet, och en av sammandrabbningarna tar plats på Stadio Renzo Barbera i Italien. Gästerna är Nordmakedonien, som hoppas ta sig ett steg närmare sitt första världsmästerskap någonsin.

Här ger vi er förutsättningarna inför matchen, delar med oss av ett speltips och visar hur ni gör för att streama Italien – Nordmakedonien live.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Italien – Nordmakedonien
Matchstart Kl. 20:45, den 24/3
Vad: Semifinal i playoff till VM
Live stream Viaplay
TV: Ingen kanal
Speltips: Italien vinner och håller nollan (1,66 hos Bet365)

Inför

  • Italien går in som storfavoriter i den här matchen, mot lilla Nordmakedonien.
  • Giovanni Di Lorenzo är skadad och missar matchen.
  • Vinnaren i det här mötet går till playoff-finalen, där de ställs emot vinnaren mellan Portugal och Turkiet.

Statistik & inför

[sports data-token=’11Vu9hCHnbZ2rWDAexvEgQIGCWzon0zJSjw0SP49′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Italien – Nordmakedonien

Det är väldigt enkelt att hitta en Italien – Nordmakedonien live stream. Allt ni behöver göra för att titta på matchen direktsänt på nätet är att skaffa ett konto hos C More, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se den här matchen live, och ni kan även streama Sverige – Tjeckien.

Ni väljer själva vilken enhet ni ska titta på er Italien – Nordmakedonien stream ifrån. Det går att se matchen direktsänt via mobil, dator och surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen.

Hur ni än väljer att streama Italien – Nordmakedonien kan vi utlova hög bild- och ljudkvalitet, och kunniga kommentatorer. Vill ni se matchen på klassisk TV-sändning får ni det svårare, då matchen inte sänds på någon svensk TV-kanal.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto
  • Köp sportabonnemanget
  • Streama Italien – Nordmakedonien live!

Speltips & odds: Italien – Nordmakedonien

Italien går givetvis in som storfavoriter till den här matchen, när man som regerande Europamästare ställs mot en nation som aldrig någonsin deltagit i ett världsmästerskap. Nordmakedonien var däremot med i EM förra sommaren, vilket var nationens första mästerskap. Dit lyckades man ta sig med hjälp av Nations League-upplägget, och även om det blev tre förluster stod man för hedersamma insatser.

Nordmakedoniens insatser i EM i all ära, men det vi främst kommer ihåg från laget är det de uträttade i kvalet, i den där magiska matchen. Man åkte till Berlin och bortaslog självaste Tyskland med 2-1, efter ett sent avgörande. Minnet av den matchen gör att spelarna och fansen vågar tro på att man kan göra samma sak även mot Italien.

I Italien går snacket om risken för ett nytt VM-kvaldebacle. Man åkte som bekant ut mot Sverige för fyra år sedan, ett uttåg som beskrivits som en apokalyps i italiensk media. Idag är medierna dock mer förlåtande, då de menar att även om Italien skulle åka ut nu så kan man ändå fortsätta leva på glädjen från EM-guldet förra sommaren.

Men om Italien skulle missa VM är det knappast för att man förlorar mot Nordmakedonien, utan snarare på grund av en potentiell förlust mot Portugal i en tänkbar playoff-final. För mot Nordmakedonien kommer italienarna med största sannolikhet att ta en säker seger. Italiens defensiv är som alltid lagets styrka, och vi har svårt att se laget släppa in mål på hemmaplan mot ett så här pass mediokert motstånd. Vi spelar ”Italien vinner och håller nollan”, till 1,66 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Italien och håller nollan
  • Odds: 1,66
  • Spelsida: Bet365

Ni går gärna kolla in lite oddsbonusar innan ni lägger ett spel.

Annan betting inför matchen

Vi spelar att Italien vinner utan att släppa in mål. Men ni får väldigt gärna kolla in ytterligare intressanta odds på matchen.

Speltips Odds från Bet365
Italien vinner under ordinarie tid 1,20
Båda lag gör mål – nej 1,44
X2 4,33

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar