Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 7 mar, 2022

Streama Sverige – Tjeckien: Se live stream & TV (24/3)

Sveriges landslag i fotboll kommer att spela VM-kval mot Tjeckien. Det vinnande laget kommer närmare en plats till fotbolls VM 2022. Missa inte matchen – här hittar du en Sverige – Tjeckien stream!

Matchen är direkt avgörande. Den som vinner – tar sig vidare till en final för VM playoff. Därför är matchen otroligt viktig.

Att kunna se Sverige – Tjeckien live stream på nätet kommer vara möjligt. Det går även att sända Sverige – Tjeckien på TV. Vi visar dig hur och vart!

Vad: Sverige – Tjeckien, VM-kval playoff (fotboll)
Datum & tid: Den 24/3, kl. 20:45
Vart: Friends Arena, Stockholm
Live stream: > Cmore
TV: TV4
Speltips: Sverige vinner matchen (2.25 hos Unibet)

Sverige – Tjeckien stream

Du kommer ha möjligheten att streama Sverige – Tjeckien online inne hos Cmore. Där kommer de att visa alla VM-kval matcher som finns att vänta. De har alla rättigheter för att visa all fotboll från VM playoff.

För att titta på Sverige – Tjeckien stream på nätet så krävs det att du är medlem hos Cmore. Det är helt gratis att registrera ett nytt konto. Det krävs dock att du även uppgraderar ditt konto till premium. Detta är dessvärre inte gratis. Du kan läsa mer om alla olika paket med live streaming hos Cmore. Där har de all information som du kan tänkas behöva.

Cmore är en streamsida som ofta visar matcher med Sveriges landslag i fotboll. Inte minst så har de redan säkrat upp hälften av alla rättigheter för att sända VM 2022 streams. Det kommer vara ett stort tryck på dessa sändningar. Speciellt om Sverige lyckas ta sig vidare.

Du kan räkna med att sända Sverige – Tjeckien live stream med hög kvalité. Både när det kommer till ljud och bild. Det är väldigt sällan som man stöter på problem när man ska streama fotboll med Cmore.

För att det inte ska råda någon förvirring alls för hur du streamar Sverige – Tjeckien i VM-kval playoff – så har vi all hjälp här. Ta dig genom vår stege för att direkt börja se live streams hos Cmore.

  1. Ta dig till Cmore
  2. Registrera konto gratis
  3. Välj abonnemang
  4. Gå till VM-kval playoff streams
  5. Streama Sverige – Tjeckien

Se matchen på TV

Om du skulle hellre föredra att se Sverige – Tjeckien på TV – så finns det naturligtvis en kanal som kommer visa matchen. Den kanal som sänder live från Sverige – Tjeckien är TV4.

De allra flesta i Sverige har idag tillgång till att se innehåll från TV4. Därför är det många som inte behöver göra något speciellt för att kunna se matchen på TV.

Väljer du att titta på Sverige – Tjeckien på TV så kommer du få samma sändning som hos CMore. Den enda skillnaden kommer vara att TV4 bryter sändningen för reklampauser. Hos Cmore så kommer du att få hänga med studion med experter hela tiden.

Med hjälp av Cmore och TV4 så kommer du alltså kunna sända Sverige – Tjeckien via TV, dator, mobil eller surfplatta.

  • Kanal: TV4
  • Sändningstid: Cirka 1 timme före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

Mycket på spel i VM kval playoff!

Skulle Sverige förlora matchen mot Tjeckien så är alla drömmar om fotbolls VM 2022 krossade för landslaget.

Vid vinst – så kommer Sverige istället att gå till en final i VM kval playoff. Där kommer de med stor sannolikhet möta Polen. De ursprungliga planerna var att Polen skulle möta Ryssland i en match likt Sverige – Tjeckien. Nu pekar det mesta mot att FIFA kommer att ge Polen en seger på walk-over. Anledningen är att Rysslands landslag stoppats p.g.a. invasionen av Ukraina.

Sverige kommer att spela första matchen på hemmaplan i Stockholm. Skulle Sverige ta sig vidare så väntar istället en match på bortaplan. Det ser svårt ut – men långt ifrån omöjligt att Sverige blir ett av lagen som tar sig till VM 2022 i Qatar.

Skulle inte Sverige ta sig vidare kommer allt fler röster höjas mot Janne Andersson. Landslaget hade länge VM-kvalsgruppen i egna händer. Men slarvade bort chansen genom svaga resultat mot Grekland och Georgien.

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar