Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 nov, 2021

IK Sirius – IFK Göteborg, 21/11: Stream, speltips & odds

IK Sirius och IFK Göteborg ställs mot varandra i ett mittenmöte i Allsvenskan. Vi ger er vårt speltips, och visar hur ni hittar en Sirius – IFK Göteborg live stream.

IFK Göteborg har gjort en väldigt svag säsong, men börjat vakna till liv under senhösten. Sirius ligger en poäng bakom ”Blåvitt” i tabellen, men med tanke på klubbens förutsättningar kan man vara nöjda med året.

Inget av lagen har ännu säkrat det allsvenska kontraktet, och därför är detta en viktig match för att slippa ur kampen om att undvika negativt kval. Ta del av vårt speltips till mötet, och se hur ni gör för att streama IK Sirius – IFK Göteborg!

Streama fotboll i Sverige

Se massor av fotboll hos Bet365!

Vad: IK Sirius – IFK Göteborg
Matchstart Kl. 17:30, den 21/11
Vart: Studenternas IP, Uppsala
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 3
Speltips: IFK Göteborg vinner (2,40 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • IFK Göteborg förlorade sin senaste match, men dessförinnan hade man fyra raka segrar.
  • Sirius vann sin senaste match, efter att ha vänt tvåmålsunderläge mot Mjällby till seger.
  • När lagen möttes i våras slutade matchen 2-2.

Streama Sirius – IFK Göteborg

Det är inte särskilt svårt att live streama Sirius – IFK Göteborg online på nätet. Allt ni behöver göra för att se matchen online är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni streama alla matcher från Allsvenskan live. Där kan ni även streama Degerfors – Hammarby.

Du kan välja att se din IK Sirius – IFK Göteborg stream direkt från valfri enhet. Se din fotboll stream via mobil, dator eller surfplatta. Har du en HDMI-kabel, Apple TV, Samsung TV eller Chromecast så kan du dessutom koppla över din IK Sirius – Göteborg live stream till TV-skärmen, och se matchen på TV.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto gratis
  • Köp ett sportabonnemang
  • Streama Sirius – IFK Göteborg live

Speltips & odds: IK Sirius – IFK Göteborg

Ifjol började hemvändarna komma till IFK Göteborg, och i år fylldes de på ännu mer. Dessutom spetsades laget med världsspelaren Marek Hamsik, och Göteborgsfansen hade all anledning att vara förväntansfulla inför säsongen.

När vi snart stänger 2021 kan vi konstatera att ännu ett tufft år för IFK Göteborg och dess fans är på väg mot sitt slut. Året har inte alls blivit den succé man hoppades på, utan snarare tvärtom. Hoppet om guldstrid förbyttes mot nedflyttningsstrid, och man låg faktiskt på kvalplats för bara någon månad sedan.

En sen uppryckning har gett Micke Stahre och styrelsen lite andrum, och med sex poäng ned till kval kan man nästan räkna in kontraktet för nästa år. Förutom andrum ger de goda resultaten laget en framtidstro. Göteborg är faktiskt seriens formstarkaste lag om man tittar på de fem senaste matcherna, och kan laget bibehålla de här prestationerna in i nästa år så kan det faktiskt bli ett bra 2022. Problemet är att lagets stomme knappast är spelare som har sina bästa år framför sig.

Sirius har gjort en bra säsong, och aldrig varit illa ute. Lagets tränare Daniel Bäckström, som hade en tuff uppgift i att ersätta succétränaren Henrik Rydström, har gjort det så pass bra att han ryktas ta över U21-landslaget efter Poya Asbaghi. Bäckström har dock gått ut och dementerat dessa rykten.

IFK Göteborg har visat så pass god form att vi tror man slår Sirius här. Visserligen förlorade IFK sin senaste match, men det var mot Malmö. Dessförinnan hade man fyra raka segrar. Vi spelar den raka 2:an, som finnes till 2,40 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: IFK Göteborg vinner
  • Odds: 2,40
  • Spelsida: Bet365

Vi har skrivit en Bet365-recension, som ni gärna får läsa. Den finner ni via länken.

Relaterade artiklar

Europatipset 17 september
europatipset
Europatipset den 17 september ger oss många spännande matcher. Här finner ni vår analys med spelförslag till kupongen!
17 september, 2023
stryktipset 16 september
stryktipset
Stryktipset den 16 september ska avgöras! Ta här del av vår analys med spelförslag till kupongen.
16 september, 2023
nyheter
Unibet har en ny funktion på sin sida. Glennkupongen ger dig färdiga spel inför matcher inom fotboll & ishockey. Rygga självaste Glenn Hysén!
12 september, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2201 Artiklar