Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 nov, 2021

Degerfors – Hammarby, 21/11: Stream, speltips & odds

Degerfors Hammarby speltips stream

Degerfors är i stort poängbehov, när man tar emot ett Hammarby som inte har gett upp kampen om Europaplatserna. Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar hur ni hittar en Degerfors – Hammarby stream.

Endast tre omgångar återstår av Allsvenskan 2021, och kamperna om guldet, Europaplatserna och att om att undvika kvalplats är lika intensiva alla tre. På söndag tar ett Degerfors som slåss att slippa kvala emot ett Hammarby som vill gripa sista halmstrået och ta en Europaplats.

Vi går igenom förutsättningarna till matchen, ger er vårt speltips och visar hur ni gör för att streama Degerfors – Hammarby live.

Streama fotboll i Sverige

Se mängder av fotboll hos Bet365!

Vad: Degerfors IF – Hammarby IF
Matchstart Kl. 15:00, den 21/11
Vart: Stora Valla, Degerfors
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 2
Speltips: Hammarby vinner (2,00 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Nikola Djurdjic var länge en populär figur i Hammarby. Nu spelar han för Degerfors, och ställs mot sin gamla klubb.
  • Mohanad Jeahze skadade sig när han spelade med Irak i veckan, och är osäker till spel här.
  • Hammarby vann med 5-1 när lagen möttes på Tele2 Arena i somras.

Streama Degerfors – Hammarby live

Det är faktiskt riktigt enkelt att live streama Degerfors – Hammarby live. För att se matchen online är det enda ni behöver göra att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni börja titta på er fotboll stream direkt på nätet, och se alla matcher från Allsvenskan live. Där kan ni också streama Malmö – Häcken live.

Det är möjligt att ha igång er Degerfors – Hammarby stream direkt från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast eller liknande verktyg kan ni koppla över er Degerfors – Hammarby live stream till TV-skärmen, och se matchen på TV.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto gratis
  • Köp ett sportabonnemang
  • Se Degerfors – Hammarby live

Speltips & odds: Degerfors – Hammarby

Degerfors har gjort en rätt bra säsong som nykomlingar, men då bottenlagen – bortsett från Östersund och Örebro – är starkare än någonsin ligger man ändå på kvalplats. Halmstad, Mjällby, Sirius, Varberg och Degerfors är lag som alla är indragna i bottenstriden, torts att man tagit poäng som borde göra att man är så gott som säkra.

Degerfors hade i och för sig en riktigt tung tid för någon månad sedan, då man förlorade fem raka matcher, och är på väg in i en ny liknande period. Tre raka förluster är lagets aktuella facit nu, vilka har kommit mot Elfsborg, IFK Göteborg och Häcken. Efter Hammarby har man kvar att möta IFK Norrköping och Östersund, och man får gärna ta mer än tre poäng på dessa matcher för att avancera från kvalplats.

Hammarby har precis som ifjol haft ett år med toppar och dalar. En hög högstanivå, som dock syns alltför sällan, är kännetecknet för årets ”Bajen”. Man har vunnit cupen och varit ett straffdrama från att slå ut Basel i Europa Conference League-kvalet, men också sladdat i Allsvenskan.

Chansen på Europaplats är dock inte död för Hammarby. Tredjeplatsen är svår men inte omöjlig, dit man har fyra poäng, men fjärdeplatsen är mer än rimlig att nå. Dit är det bara tre poäng, och med tanke på att Hammarby har matcher mot Degerfors, Halmstad och Kalmar kvar bör det kunna bli nio poäng.

Vi tror att Hammarby gör jobbet och slår Degerfors här, även om det kan bli efter många om och men som så ofta med Hammarby. Den raka 2:an till 2,00 gånger insatsen lockar ändå, och spelas på Bet365.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 2,00
  • Spelsida: Bet365

Vi har skrivit en Bet365-recension, som ni kan läsa här.

Relaterade artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar