Malmö FF - BK Häcken, 20/11: Stream, speltips & odds

malmö häcken speltips stream


Malmö FF och BK Häcken möts i Allsvenskan på lördag 20 november. Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar hur ni hittar en Malmö FF – BK Häcken stream.

Allsvenskan 2021 når snart vägs ände, men innan kapitlet avslutas ska det avgöras vilket lag som tar hem guldet. Regerande mästarna Malmö satsar på att försvara sin titel, och sitter också i pole position att göra så. På lördag tar de emot BK Häcken, som varit en besvikelse i år men som besitter en hög kapacitet.

Vi ger er allt ni behöver veta inför mötet på Bengt Madsen Stadion. Ta del av speltips och se hur ni gör för att streama Malmö FF – BK Häcken.

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av fotboll hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Match: Malmö FF – BK Häcken
Matchstart: Kl. 15:00, den 20/11
Vad: Allsvenskan, omgång 28
Var: Bengt Madsen Stadion, Malmö
Live stream: Discovery Plus
Speltips: Under 2,5 mål (2,35 hos Bet365)

Inför matchen

  • Malmö leder Allsvenskan en poäng före Djurgården.
  • Häcken har ingenting att spela för, då man ligger stadigt i mitten av tabellen.
  • När lagen möttes i våras vann Malmö med 2-1. 

Streama Malmö FF – Häcken live

Det är inte alls svårt att live streama Malmö FF – BK Häcken live. Det enda ni behöver göra för att hitta en Malmö – Häcken stream är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Det är möjligt att ha igång din Malmö – Häcken stream från valfri enhet. Se matchen direkt via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll live stream till TV-skärmen, och se matchen på TV istället.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto gratis
  • Köp ett sportabonnemang
  • Se Malmö – Häcken via live stream

Speltips & odds: Malmö – Häcken

Tre omgångar återstår av Allsvenskan, och toppstriden är ovanligt jämn. Malmö FF ligger i topp på 54 poäng, medan Djurgården står på 53, AIK på 50 och Elfsborg på 49. Nu gäller det för Malmö att vinna sina tre sista matcher, om man inte vill riskera att DIF eller något annat lag kliver förbi.

BK Häcken ligger på 8:e plats i tabellen, och har ingenting att spela för. Kontraktet är i princip helt säkrat, och kampen om Europaplatserna når man inte. Men spelarna har åtminstone sin heder att spela för, och vill väl fortsatt göra sitt bästa för att förbättra tabelläget och den individuella statistiken. Dessutom kan det ibland vara skönt att spela utan stress.

Malmö har en knepig situation till den här matchen, med flera nyckelspelare borta. Mittfältarna Sören Rieks, Erdal Rakip och Sergio Peña är alla avstängda, och dessutom är Felix Beijmo, Jonas Knudsen och Ola Toivonen sedan tidigare skadade.

Även Häcken har en del spelare som missar matchen. Mittfältarna Nasiru Mohammed, Samuel Gustafson, Tobias Heintz och Amin Youssef är skadade, och Leo Bengtsson är avstängd.

Malmö är pressade att vinna, och lär inte ta alltför stora risker i den här matchen. Dessutom saknar man en del offensiv kvalitet, och det gör även Häcken. Vi tror på en match med hyfsat få mål, vilket faktiskt ofta varit fallet när MFF och Häcken mötts. Av de sju senaste matcherna lagen emellan har det blivit under 2,5 mål i fem. Vi tror att så blir fallet igen, och spelar ”under 2,5 mål” till det fina oddset 2,35 gånger pengarna på Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,35
  • Spelsida: Bet365

Ni får gärna läsa vår Bet365-recension, som ni finner här.

Relaterat

Stryktipset – 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här! …
24 mars, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson