Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 16 okt, 2021

IFK Göteborg – Örebro SK, 17/10: Stream, speltips & odds

IFK Göteborg Örebro speltips stream

IFK Göteborg och Örebro SK möts i ett riktigt ångestmöte. Läs vårt speltips och se hur du hittar en IFK Göteborg – Örebro live stream.

IFK Göteborg och Örebro ligger båda riktigt risigt till i Allsvenskan, och när lagen möts lär ångesten kännas i luften. Göteborg innehar i dagsläget kvalplatsen, medan Örebro ligger till värre än så på nedflyttningsplats.

Här tar vi er igenom förutsättningarna inför matchen, med såväl ett speltips som information om hur ni gör för att streama IFK Göteborg – Örebro live.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: IFK Göteborg – Örebro SK
Matchstart Kl. 17:30, den 17/10
Vart: Gamla Ullevi
Live stream Discovery+
TV-kanal: Discovery+ Extra 2
Speltips: Under 2,5 mål (1,80 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • IFK Göteborg ligger på kvalplats, och har det riktigt tufft för tillfället.
  • Örebro SK har det ännu värre då man ligger på nedflyttningsplats, näst sist.
  • När lagen möttes i våras slutade mötet 0-0. De tre senaste matcherna lagen emellan har innehållit i snitt ett mål.

Streama IFK Göteborg – Örebro SK

Det är klart enklare än vad man kan tro att live streama IFK Göteborg – Örebro SK. Det enda ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Det är möjligt att ha igång er IFK Göteborg – Örebro stream direkt från valfri enhet. Titta på fotboll via mobil, dator eller surfplatta på Discovery Plus. Har ni en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen.

  • Gå in på Discovery Plus
  • Skapa ditt konto och köp ett abonnemang
  • Titta på IFK Göteborg – Örebro SK

Speltips & odds: IFK Göteborg – Örebro

IFK Göteborg har inte haft någon rolig säsong. För något år sedan hade man ett spännande lag med många unga spelare på väg uppåt, men när det äldre gardet – de som gav klubben sitt senaste SM-guld 2007 – ville vända hem har de välkomnats på bekostnad av de unga. Plötsligt har IFK Göteborg ett väldigt ålderstiget lag, med många spelare som sjunger på sista valsen.

Om dessa spelare ändå kunde leda IFK Göteborg till en topplacering vore satsningen kanske svårare att ifrågasätta, men när de kört laget ner i botten kan man med facit i hand säga att det kanske inte var så bra att plocka hem halvskadade spelare som passerat sina bäst före-datum. Efter att Degerfors besegrat Halmstad under lördagseftermiddagen har Göteborg trillat ner till kvalplats.

Kanske är det då ett välkommet att just nu få möta Örebro, som också är i kris. ÖSK låg riktigt illa till redan i somras, men trodde nog att man skulle ha värvat sig ur botten när man hämtade in allsvenska toppspelarna Nahir Besara och Jiloan Hamad. Resultaten har dock inte blivit bättre, även om tendenser synts till ibland.

Till den här matchen saknar IFK Göteborg en hel del spelare. Kolbeinn Sightorsson, Oscar Wendt, Patrik Karlsson-Lagermyr och Sebastian Eriksson får man alla klara sig utan. För Örebros del är Dennis Collander det enda avbräcket.

Vi håller Göteborg som favoriter, men det gör även spelbolagen och därmed är oddset på 1:an inte tillräckligt bra för att vara värd att spela på. Vi tror dock att den här matchen, ångestladdad som den är där båda lagen har allt att förlora, kommer att präglas av försiktighet. Vi spelar under 2,5 mål, som finnes till 1,80 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,80
  • Spelsida: Bet365

Här finner ni vår Bet365-recension, om ni vill läsa den.

Relaterade artiklar

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar